CORETAN MAMA AIMAN & AISYA
Generated image

Wednesday, November 3, 2021

SATU2NYA WATERPARK DI PORT DICKSON BEROPERASI SEMULA

 

















STUDIO UNIT (WATERPARK VIEW)  di Ehsan Waterpark Port Dickson
(untuk M.U.S.L.I..M sahaja)

LOKASI BLOK F TINGKAT 3 -hadapan pentas
RM150-hari biasa
RM180-hari cuti

SEKARANG OFFER PEMBUKAAN SEMULA RM150 SEHINGGA 31 DEC 2021
**tidak termasuk tiket masuk waterpark

unit studio kami dilengkapi kemudahan berikut-

πŸ›twin bed
✅aircond
✅kipas
✅water heater
✅kettle
✅microwave
✅sandwich toaster
✅iron
✅TV
✅peti sejuk
✅basic furniture
✅DVD player
✅Tuala mandi disediakan (2 Helai)
🀩🀩kedudukan bilik yang strategik ; menghadap waterpark (view  sebenar seperti dalam gambar)

✅EXTRA!!!-satu tilam single 3 inci beserta 2 bantal tambahan disediakan

untuk tempahan klik link di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

http://www.wasap.my/60192616765/studio

#waterparkpd
#portdickson
#hotelpd
#homestaypd
#ehsanwaterpark
#cuticutimalaysia2021 

Tuesday, June 13, 2017

sup Blog


http://www.thoitrangcamnhung.com/remove-name.php?doesnt=2r679efr3xtgtc


Ana Musa

Wednesday, September 21, 2016

hi Blog

Hi Blog



http://billkinder.com/apple.php?return=qz1zbq94y55kna




Ana Musa

Sunday, April 5, 2015

REOVATION MY HOME SWEET HOME -2

Kerja2 permbinaan tembok batu
Tembok pagar utama dilebarkan ..dari asal bukaan 12 kaki..ditambah jadi 16 kakidengan harapan boleh bawak masuk 2 kereta dengan mudah .











 corak tile simple ..inspired bg adidas hahaha..pening nak buat corak simpl2..nak buat pebble wash  mulanya tapi kontraktor caj mahal ..



RENOVATION MY HOME SWEET HOME -1

Alhamdulillah...siap jugak sebelum GST
niat dah lama nak buat tembok pagar dan tile kat porch dan sekeliling rumah...so tak da dhah rumput2 yg memeningkan kepala saya...sayang jugak tapi nak buat mcm mana...tak sempat nak menten la

Saya letak gambar saja utk rekod.puas hati dgn hasil kerja kontraktor ni..kemas dan buat keja cepat.



Earthworks
Habis la pokok2 kesayangan suami







Friday, January 23, 2015

ADA MASALAH TIDUR BERDENGKUR ?

"YANG PALING TAK SANGKA..DENGKUR SUAMI SAYA DAH KURANG BUNYI SELEPAS MAKAN 10 SACHET.KALAU TIDAK..LETAK KEPALA JER TERUS BUNYI,KUAT PULAK TU"

 FAKTA : Berdengkur adalah bunyi tidak menyenangkan semasa bernafas, apabila sebahagian daripada saluran pernafasan atas seseorang tersumbat.Salah satu punca yang mengganggu saluran pernafasan ialah resdung.
 SMS /WHATSAPP “S2 FORMULA” ke 019-2616765
SMS /WHATSAPP “S2 FORMULA” ke 019-2616765
SMS /WHATSAPP “S2 FORMULA” ke 019-2616765

 PERCUMA PENGHANTARAN POSLAJU untuk mereka yang sms/whatsapp utk buat belian .


Thanks sis sudi berkongsi benda baik dengan kami ,ini maklumbalas yang kami terima daripada customer selepas menggunakan wealthy wellness #s2formularesdung selama 10 hari.
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin