CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, January 23, 2015

ADA MASALAH TIDUR BERDENGKUR ?

"YANG PALING TAK SANGKA..DENGKUR SUAMI SAYA DAH KURANG BUNYI SELEPAS MAKAN 10 SACHET.KALAU TIDAK..LETAK KEPALA JER TERUS BUNYI,KUAT PULAK TU"

 FAKTA : Berdengkur adalah bunyi tidak menyenangkan semasa bernafas, apabila sebahagian daripada saluran pernafasan atas seseorang tersumbat.Salah satu punca yang mengganggu saluran pernafasan ialah resdung.
 SMS /WHATSAPP “S2 FORMULA” ke 019-2616765
SMS /WHATSAPP “S2 FORMULA” ke 019-2616765
SMS /WHATSAPP “S2 FORMULA” ke 019-2616765

 PERCUMA PENGHANTARAN POSLAJU untuk mereka yang sms/whatsapp utk buat belian .


Thanks sis sudi berkongsi benda baik dengan kami ,ini maklumbalas yang kami terima daripada customer selepas menggunakan wealthy wellness #s2formularesdung selama 10 hari.

Wednesday, November 5, 2014

TERBONGKAR ! CARA MUDAH MERAWAT RESDUNG



Perhatian kepada mereka yang SERIUS ingin merawat masalah resdung .

Adakah anda mengalami masalah ini?
> kerap bersin terutamanya waktu pagi
> selsema tak baik2..hidung asyik la meleleh keluar cairan jernih
> gatal2 hidung , mata dan telinga
> jerawat tak hilang2
>sakit kepala
> alah pada habuk
> makan belacan /seafood jer gatal2 dan bersin
> gatal kepala akibat kelemumur dan keguguran rambut

Terbaru! Tak perlu pedih2 mata buat terapi lagi.
Hanya perlu 'koyak dan minum'
KESAN seawal 3 hari! *

Jimat masa dan kos yang mahal…
TAIP "S2 FORMULA" send ke 019-2616765




Antara khasiat Wealthy Wellnesss SII formula

►100% Merawat Masalah Berkaitan Resdung:
. Merawat masalah kerap bersin,berhingus dan hidung tersumbat.
. Merawat masalah rambut gugur
. Merawat masalah kelumumur di kepala
. Merawat masalah sakit kepala akibat resdung
. Merawat masalah jerawat bernanah
. Merawat masalah berkaitan alahan(alahan seafood,debu)
. Merawat masalah dengkur yang kronik ketika tidur.
. Merawat masalah gatal-gatal pada kelopak mata,hidung,tapak tangan,kepala dan anggota badan lain.
. Merawat masalah nafas berbau,badan berbau dan peluh berbau.
. Merawat masalah ketumbuhan dalam hidung akibat resdung.













Testimoni -------->>>>>http://goo.gl/oXnUAR

►S-II FORMULA™ juga..

. Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
. Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa (boleh letak dalam bag)
. Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
. Tanpa Sapuan.
. Tanpa Bahan Terlarang.
. 100% Natural Base.
. Produk berstatus GMP
. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL JAKIM
. Produk Selamat & Berkesan

Cara Pemakanan:
► Hanya koyak dan minum.
► Hanya perlukan 1 sachet 1 hari.
► 1 sachet sebelum breakfast @ sebelum tidur.
Kesan Terbaik. Minum air yang mencukupi

Jika anda serius ingin hilangkan resdung
Hubungi kami sekarang 019 2616765 (Pn.Ana)

Kami hanya serius membantu mereka yang SMS/wassap

Jangan biarkan resdung selubungi hidup anda ..bertindak sekarang!
TAIP " S2 FORMULA" send ke 019-2616765
TAIP "S2 FORMULA "send ke 019-2616765
TAIP "S2 FORMULA "send ke 019-2616765

Jika anda buat belian hari ini,postage kami tanggung.PERCUMA POSLAJU !

www.emenar.com.my

Tuesday, November 4, 2014

RAWATAN RESDUNG TANPA TERAPI ~WEALTHY WELLNESS SII FORMULA

RAWATAN RESDUNG TANPA TERAPI!

Alternatif terbaru dalam pasaran bagi merawat resdung dan masalah kesihatan yang lain. Memperkenalkan SII FORMULA, hanya perlu koyak dan minum untuk dapatkan kesan rawatan terbaik.

100% natural base, serta mengandungi pemakanan sunnah dan menggunakan bahan berkualiti & bermutu tinggi yang bertindak secara semulajadi semudah 4 langkah utama.

1. Koyakkan sachet dan minum.
2. Menyingkirkan kuman resdung.
3. Merawat dalam badan.
4. Memberikan tubuh dan kulit yang sihat.


KHASIAT SII FORMULA™ :-

================
► KHASIAT UTAMA
================

. Merawat masalah kerap bersin,berhingus dan hidung tersumbat.
. Merawat masalah rambut gugur
. Merawat masalah kelumumur di kepala
. Merawat masalah sakit kepala akibat resdung
. Merawat masalah jerawat bernanah
. Merawat masalah berkaitan alahan(alahan seafood,debu)
. Merawat masalah dengkur yang kronik ketika tidur.
. Merawat masalah gatal-gatal pada kelopak mata,hidung,tapak
tangan,kepala dan anggota badan lain.
. Merawat masalah nafas berbau,badan berbau dan peluh berbau.
. Merawat masalah ketumbuhan dalam hidung akibat resdung.


==============
► KHASIAT LAIN
==============

. Merawat masalah kanser usus.
. Merawat masalah migrain yang kronik
. Merawat masalah gastrik
. Merawat masalah angin dalam badan.
. Meningkatkan tahap metabolisme badan.
. Meningkatkan tenaga serta-merta.
. Menghilangkan masalah cepat letih.
. Mengurangkan masalah batuk yang berpanjangan.
. Merawat masalah angin ahmar.
. Anti-Penuaan.
. Menegangkan kulit dan menutup liang-liang pori.
. Mengurangkan tahap kolesterol dalam badan.
. Mencerahkan mata yang kabur.
. Merawat masalah penyakit busung/pasang surut.
. Dan pelbagai lagi khasiat lain.

==============
► SII FORMULA™
==============

. Mengandungi herba terpilih untuk merawat resdung dan juga pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
. Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa.

=====================

. Produk berstatus GMP Certified
. Selamat & Berkesan
. Tanpa Sapuan
. Tanpa Bahan Terlarang
. 100% Natural Base
. Produk Selamat & Berkesan

. Mendapat Kelulusan HALAL
. KKM - 120314/03/149

=====================



Cara Pemakanan:
► Hanya koyak dan minum.
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur ATAU
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Kesan Terbaik:
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur DAN
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Nota:
Untuk mendapatkan kesan yang optimum:
. Dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
. Dinasihatkan tidak mengambil rokok.
. Serta minum air yang banyak.

…………………………………………………...

Proses:
Wealthy Wellness™ - SII FORMULA akan :

1. Menyingkirkan kuman resdung.
2. Merawat dalam badan.
3. Memberikan tubuh dan kulit yang sihat.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

=====
Harga :
=====

► RM 105 Semenanjung Malaysia
► RM 110 Sabah / Sarawak

* Harga termasuk postage.

…………………………………………………...

Senang je, boleh pm kami disini untuk pembelian melalui facebook..
atau
SMS/WASSAP 019-2616765

lihat testimoni di sini >>> RESDUNG
(*berhati-hati dengan penjual palsu yang pm anda secara direct. Telah berlaku banyak kes penipuan produk. Pastikan anda tidak tertipu ye.)

Thursday, October 9, 2014

SERBUK KOLAGEN /COLLAGEN DUST TERKINI ~BORONG pon bolehhhhhh



Malu tak bila orang tegur kita ni kakak kepada suami?ishhh nampak tua sangatkah ???

Masalah tua sebelum usia. Tiada wanita yang mahukan muka yang berkedut atau kulit yang suram .Kita tidak dapat mengelaknya kerana ia merupakan proses penuaan tapiii kita  boleh melambatkan proses penuaan ini dengan pengambilan kolagen.


Tanpa kolagen ,kulit kita akan suram ,kedut-kedut mula kelihatan,rambut gugur dan menipis  dan beruban.Keadaan ini berlaku bila kita meningkat usia kerana pada masa itu badan kita tidak lagi menghasilkan kolagen .

APA yang cikpuan dapat dari kolagen ini?

  • Meningkatkan kelembapan dan keanjalan kulit
  • Melambatkan proses kedutan
  • Menganjalkan payudara dan punggung
  • Mengurangkan rambut gugur
  • Mengurangkan sakit sendi arthritis



CARA PENGAMBILAN
-hanya tambah dalam minuman kegemaran anda
- 1 sudu besar sehari  (5 gram) ATAU 2 sudu besar (10 gram)
- pagi semasa perut kosong dan malam sebelum tidur
- Elak kan membancuh dengan air  PANAS kerana ia boleh mengurangkan   keberkesanan   kolagen.
- Minum air yang mencukupi 

KEGUNAAN LUARAN SEBAGAI MASKER 
Serbuk kolagen boleh dijadikan masker dengan mencampurkannya bersama
toner ,air,madu ,bedak sejuk dll.
Sapukan pada muka dan biarkan selama 15-30 minit. Muka akan jadi tegang semasa proses ini.

Basuh muka dengan air bersih dan keringkan dengan tuala bersih

Boleh juga diletakkan di dalam krim pelembap anda.

KULIT KUSAM BERTUKAR CERAH  MENAWAN
JERAWAT HILANG MUKA BERSERI
RAMBUT DAN KUKU MAKIN SIHAT
 SAKIT SENDI TIADA LAGI


SUMBER HALAL DAN DIIKTIRAF JAKIM
TARIKH LUPUT : JULAI 2017

DAPATKAN KOLAGEN HARI INI
150g RM65 (harga selepas Nov RM70 kecuali repeat customer)
 tahan sebulan untuk pengambilan sehari sekali,

Belian borong 500g,1kg,2kg dan ke atas SMS/WASSAP

019 -2616765

Thursday, October 2, 2014

JERAWAT BERNANAH AKIBAT RESDUNG

"Aduss....stressnya dengan jerawat ni..."


Pernah tak mengeluh macam ni,
dah macam2 produk skin care guna,tapi tak nak hilang jugak jerawat kat muka...

 Kalau u olls nak tahu,produk skin care tu utk kegunaan luaran je,tapi kalau dalaman badan tak elok,jerawat tu takkan hilang..
 punca utama jerawat liat nak hilang ialah sebab resdung.

4 jenis jerawat akan terjadi pada wajah jika kita biarkan ulat resdung ini terus bersarang,

antaranya:
✔ Jerawat bernanah.
 ✔ Jerawat jenis ketulan besar
✔ Jerawat halus
 ✔ Jerawat berdarah


 Bagaimana Mengenali Resdung Muka?
 Ia nya adalah satu benda putih yang berbau busuk di bawah lapisan kulit muka. Kalau anda picit keluar putih-putih itulah kuman resdung yang menyerang muka anda.

 Adakah anda rasa geli?

Itulah hakikatnya....

Cara Terbaik Atasi Masalah Ini:
 Wealthy Wellness merupakan alternatif terbaik yang diformulasikan dari herba-herba berkualiti tinggi yang memberi kesan seawal 3 hari.

 Selain muka licin..uols dapat juga khasiat yang ini .
Merawat masalah kerap bersin,berhingus dan hidung tersumbat.
 Merawat masalah rambut gugur .
 Merawat masalah kelumumur di kepala .
 Merawat masalah sakit kepala akibat resdung .
Merawat masalah jerawat bernanah
Merawat masalah berkaitan alahan(alahan seafood,debu) .
Merawat masalah dengkur yang kronik ketika tidur. .
 Merawat masalah gatal-gatal pada kelopak mata,hidung,tapak tangan,kepala dan anggota badan lain. .   Merawat masalah nafas berbau,badan berbau dan peluh berbau.
 Merawat masalah ketumbuhan dalam hidung akibat resdung.

 Cara Pemakanan:
 ► Hanya koyak dan minum.
► Hanya perlukan 1 sachet 1 hari.
 ► 1 sachet sebelum breakfast @ sebelum tidur.

 Proses :
1) Kesan dapat rasa seawal 1 hari.
 2) Dalam tempoh 24jam,ia akan merawat dan membunuh tempat bersarangnya ulat-ulat resdung.
 3) Jika resdung yang kronik,akan terasa seperti ada denyutan pada bahagian anggota tertentu,ini merupakan tindak balas terhadap ulat resdung.
 4) Resdung akan dikeluarkan melalui lendir hingusan,pembuangan air kecil dan pembuangan air besar. * Perubahan setiap orang berbeza
. * Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

Cara Order
 sms/whatsApp "RSD" ke 019-2616765
 ► AGEN DIPERLUKAN SEGERA (4 kekosongan di N.SEMBILAN)



HARGA RM105 semenanjung /RM110 ss

Monday, September 29, 2014

TESTIMONI SEBELUM SELEPAS WEALTHY WELLNESS SII FORMULA

pagi2 ni belanja testimon sikit :)

 licinkan muka dia..jeles! cik manis ni consistent makan 2x sehari dgn hanya 2 kotak Wealthy Wellness SII2 formula.. dan disertakan pengambilan air kosong yang mencukupi




kalau dah cuba2 macam2 tapi jerawat still tak hilang..resdung lah tu puncanya...cuba hilangkan resdung dahulu

nak tengok testimoni lagi ? >>>
http://goo.gl/V2Eyj2

http://goo.gl/V2Eyj2

019-2616765 sms/wassap
 RM105 sm/RM110 ss
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin