November 2011 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, November 24, 2011

AIMAN @ SWIMMING CLASS

mak tak reti berenang tak per...biar anak reti berenang..apa2 anak selamatkan mak heheheh....motto apa ko pegang ni ana oooiii...
ni first time gi tengok aiman swimming ....teringin nak tengok cikgu dia kata dia dah boleh berenang..
so sempena last class utk tahun ni ...mama buat lawatan tengok kemajuan ..
aiman amik kelas kat pusat akuatik stadium bukit jalil,RM80 sebulan ,4 kali sebulan

22112011192
seronok lah depa terjun kolam ..

22112011193
sebelum mula ...

22112011194
dah kesejukan..kalau tak jgn harap nak duduk atas


jom layan video kat bawah ni...mama berangan esok2 leh wakil nogori pon dah ok hahahaha...








Wednesday, November 23, 2011

BANGGA MENYARUNGKAN BAJU MALAYSIA!

ececece sejak bila kau semangat ni ana oooiiii..heheh terpengaruh ngn asben...dah dok sekali kan...
jersi biru dia dah ada..so smlm alang2 gi stadium b.jalil..singgah membeli utk kami anak beranak...kira baju boria famili lah senang...

22112011202
menerai ja ni ...

22112011203



22112011204
bg chance la aisya bergedik ngn bapak dia.....kalau aku gedik..dia muncung ..jelessss jer

22112011205


22112011206
good luck utk malam ni !!!

utk kenangan dalam blog ...

Tuesday, November 22, 2011

AUUUUUMMMMM AUUUMMM!!

nak jugak mengucapkan tahniah kepada pasukan harimau muda!!!!korang memang hebatttt.....tak sia2 menghabiskan masa 4 jam depan tv..boleh sakit jantung!

hati yg baik akan dibalas kebaikan dan kemenangan.......doa rakyat malaysia dimakbulkan Nya...
semasa derang nak amik sepak penalti...saya berdoa sekali kepadaNya..tangan dah sejuk..badan dah nak lebam asyik kena lepas geram ngn asben ....nasib baik menang..

agak terkilan jugak dgn entri blog gosip femes...tak patut nak salahkan si fakri  tu....kerana gol dia lah malaysia ke final...mmg nampak dia gugup masak penalti...kalau aku pon gugup...tekanann wooooo...
tak payah nak kutuk2 ..cakap mmg pandai...kita tak masuk gelanggang..

TAHNIAH!!

Wednesday, November 16, 2011

KEMESRAAN DIBUAT2 …

Saja letak tajuk kontroversi….ni kisah anak dara ngn anak teruna saya ni …kalau tengok gambar ni macam baiiiiiiikkkkknya adik beradik ni…macam kamceng tak penah gaduh …

Realitinya ………huh …peribahasa apa nak bagi ni…..
Ada la time2 tertentu yg boleh kamceng…tapi boleh bilang…time lain mesti berebut…tak berebut ..bergaduh…tak bergaduh ..menangis…tak menangis..mengusik..

Haaaa baru teringat..derang kamceng masa nak selerakkan rumah …tabor main bedak…main air …ngn tido sekatil…
06112011150

22102011053

Saja letak gambar aisya…ada org rindu nak tengok dia hehehe..kan kak sue kan :P

p/s: perasan tak ...ada fb page tiara kat column sebelah tu... "like" ajer  hehe..untung nasib saya buat promo  diskaun utk sape2 yg "like"

Friday, November 11, 2011

111111

22102011049
hantaran utk anak dara saya hihihih gilaaa!

saya ni suka gak ngn angka2 ni...kalau tak kawen lagik nak gak berebut tok kadi nikah arini...kalau nak beranak dah tak sempat sbb terawal keluar aisya nya...kalau adik dia boleh lagik plan 121212 thn depan ..macam lah leh kuar on the dot 12 hb  ..
konon2 nak baut anak2 december semua..senang mama borong buat bday party sekali ja..
  ..buat masa sekarang aisya lah 'adik' ...tiada adik lagik dlm masa terdekat ni ..

sekian entri 11.11.11 ...

Thursday, November 10, 2011

268 mata

harusssss keluar entri! 268 mata hari ini dalam sejarah hikhikhik..
nak dapat seratus pon susah sebelum2 ni....mmg cam tak caya lak leh perform masa hari keluarga dept. tempoh hari
maka mesti nak kecoh bgtau dunia saya score 268 utk 2 games..hehehe pencapaian terbaik diri sendiri..cewahhh
bertempat di Alamanda Putrajaya ,yer la mana ada alamanda kat somban ni ha hehehe..gigih ok dari seremban 2 ke gelanggang bowling alamanda utk bertarung merebut kejuaraan !cewahh semangat...
walaupon bersilat lari sana sini kejar si aisya ...tapi fokus tetap fokus ...membawa motto HIJAU lambang KEJAYAAN!

P1250218
tengah tunggu turn nak masuk lane ..aisya pura2 malu dgn kawan2 mama..gedik

P1250224
 tengok ..tengok..tengok hehe.tak masuk longkang tau..

P1250225
aisya dah lari2 masuk lane..letih mak kejar aihhhh

bowling4
abang dah pandai bawak diri..main dgn kawan..layankan aja...
bowling1
aisya cuba nak angkat bola 14kg tu ..


bowling10
team HIJAU yg hebat! cewahhh hihi diketuai oleh Raja Kumbang


bowling5
menunggu keputusan diumumkan..tu tepuk tangan sbb keputusan bocor...dah tau sapa menang hehehehhe

bowling7
kumpulan kami dapat no 1 drp 5 kumpulan ....tahniah utk kumpulan hijau ...
pastu kan pastu kan..hehehhehe best bowler kategori female dpt kat sapa?hehehe si baju hitau tu lerrr...buat2 tekejut :P

Tuesday, November 1, 2011

1.11.11

Tajuk tak da kaitan..saja nak tulis tarikh cantik hari ni..tajuk sebenar ialah........
HARI KEMENANGAN
P1250229
Letak sekeping lah dulu …
Tak sia2 menggunakan moto “HIJAU melambangkan KEJAYAAN “ hihih
kata2 tu doa tu ….
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin