2013 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, December 24, 2013

HAPPY BIRTHDAY ANAK2 KU -21 & 24 DEC


Selamat hari lahir Putri Aisya (21 Dec ) dan Putra Aiman (24 Dec) ...
mama tengah sarat...idak la celebrate mana pon...setakat potong kek kat tadika jer ..

mama doakan semoga Allah sentiasa PELIHARA AIMAN &AISYA WALAU DI MANA BERADA...SIHAT TUBUH BADAN..CERGAS AKAL FIKIRAN..jadi anak yg CEMERLANG DUNIA AKHIRAT..AMEEENN

                                muka baru bangun tido masing2
                                                          sayang nak potong kek comei ni
                                                                     
happy 5th bday aisya.... 7th bday aiman ..senang rangkum satu bulan jer..ni kalau baby keluar dec jugak..harus sambut tiga2 sekali






kek yang comel ni di tempah dgn ofismate saye..boleh tgk fb   https://www.facebook.com/DeHayfa   

Thursday, December 19, 2013

KONSERT AKHIR TAHUN -AISYA 5 TAHUN

Entry delay :)

 persembahan tahun ni bertemakan cerita "nujum pak belalang"
 mama puas hati dengan persembahan aisya tahun ni.. tahun lepas malu2 sket ..tahun ni dah ada konfiden..balik rumah hari2 praktis menari...kat atas pentas pon aisya dah tak malu...mama suka tengok!

layan gambar dan video tak rasmi :)
persembahan murid 6 tahun
aisya 2 dari kiri
murid 4 dan 5 tahun
aisya dan kawan2 5 tahun

happy go lucky ja aisya ni



abang tengok ja la tahun ni

                                                                          bersama cikgu2


                                                             cikgu kelas aisya -cikgu anis
                                                            makyong
                                                              guru besar tadika -cikgu ida
                                           video tarian lagu nirmala...makcik amik sambil duduk belakang sekali pulak tu...faham2 ja la..goyang sikit awal2 tu...

Thursday, November 28, 2013

CUTI2 JOHOR : LEGOLAND MALAYSIA

Sambungan cuti2 johor yang lepas.....tiket semua saya beli online saja..dapat disc 20% ...malas nak beratur panjang nak dapatkan tiket percuma utk budak ...kami sampai kat pintu masuk ni dah kul 10..leh tahan panas walaupon masih pagi..parking pon jauh ...jenuh jugak menapak bawak perut ni

masa tiba tak ramai orang kat entrance..ramai masih dok beratur beli tiket..kami terus masuk ja terus tuju tempat2 nak main ...
keseluruhan nya derang dapat main semua la...beratur tak lama sangat..dalam 5-10 minit  gitu...saye jadi cameraman aja la huhuhu

dah buat siap2 plan sape main apa.
4D studio ngn city stage (magic show) mesti tengok ...time ni la leh rehat2 sikit..



                                                aiman sempoi..tak kisah naik ngn sape pon..bapak naik ngn aisya










                                                                view dari menara..






                                                      mama tengok pon kecut perut hehehe..
                                                                     aiman rilekkkk


                                 beli la sikit2 buat kenangan mai sini..mahal lah ..tak sanggup nak berhabis duit kat sini
                                             sampai matahari terbenam kami dok sini...baru gerak balik...sakitnya kaki makkkkk...letih sangat..yer la..i jalan bawak muatan sarat hehehe...asalkan anak2 happy..lepas ni cuti sekolah tak bejalan mana dah ..tak larat bawak perut :)




***************************IKLAN***************************************

malas nak bercuti jauh2?   jom bawak famili  main2 air kat sini >>>> Prima Inland Sea Resort ,Port Dickson

penginapan semalam RM150 sahaja (tidak termasuk tiket)

hubungi 019-2616765 (sms dan wassap sahaja )



Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin