June 2008 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, June 25, 2008

tag first time ...

ni nk bayar hutang tag kat cendawan

1.1st time naik kapal terbang
aku ni tak penah naik kapai terobang masa kecik2 nun..tgk org naik..cam best je
maklom la...bkn org senang kan..nk gi jalan mana la sgt
1st time naik pon masa nk gi sarawak..2005 kot ...tu pon gi sbb kena present paper..kira company support la..


2.1st time bersalin
24 dec 2006 ..melahirkan putera sulong ku
tiada pengalaman yg mengerikan sangat la..sbb aku emergency csect..sakit tu biasa la..ewahh


3.1st time gi oversea
hahaaa..tak penah gi oversea pon...plg luar negara pon adalah singapore ekekekke..

4.1st time dok jauh ngn family
dok jauh masa 1st time masuk asrama form 1..masa tu skolah kat perlis..

5.1st time menyedari diri ini gemok
aku terasa diri ini gemok baru 2 3bulan lepas ...ditambah pulak kata2 dari kawan2 yg tegur aku gemok menambahkan lagi perisa ..sebelum kawen aku kering ok..berat pon 48 gitu jer..pas kawen 49kg..pas bersalin turun ke 50kg...pas tu naik ke 53kg..masa ni la aku rasa gemok


6.1st time keje
1st time keje masa pas spm..masa tu cuti 3 bulan kan..boring ja dok umah ..aku pi jadi minah kilang kt sg petani...kilang wat speaker...gaji ciput masa tu rm450 ja kot..kilang kat kedah..tapi aku gatai gak nk pi keje..cari experience konon..


7.1st time bercinta
ermmm ni cinta monyet ker cinta betul hehe..masa kat u dulu ada la jugak cinta monyet ..suka2 ngisi kehidupan remaja kampus konon..


8.1st time rasa diri cantek
ntah ler..tak penah lak rasa cantek..rasa cun ada lah hahahhahaha perasann

9.1st time masuk cinema
haa 1st time tgk wayang masa tu 2nd year kat u..mmg aku tak penah masuk wyg dulu..aku punya impression mcm masuk wyg ni jahat je..kwn2 aku ajak la try masuk..aku pon try la..cete petama tgk..senario the movie kot..tak igt lah tajuk apa..tapi senario la


10.1st time masuk wad spital
aku sgt takut ngn hospital..nak2 kalo gi tgk org sakit kat wad ke apa..takut tgk darah kat kain2 yg balut tu..
aku sendiri kena masuk wad masa bersalin aritu la..alhamdulillah aku tak penah kena sakit yg teruk smpai masuk wad la...

Tuesday, June 24, 2008

ni rumah ka kapai pecah ni...

nak pengsan tgk ni...masa ni aku masuk tido awal..sakit kepala tak sehat
tinggal la 2 beranak ni tak tido...
ni sapa punya keja ni...

nk tunjuk perasaan ke apa ni....

malam ni sampai khamis aku tinggal berdua ngn aiman huhuhuhhuuuuu..

Monday, June 23, 2008

puas hati dah dpt makan durian

minggu lepas2 ngidam giler nk makan durian..
masa tu nk beli kat tepi2 jalan..takut kena tipu..sabor je la dulu
baru2 ni tkg entry naza..aku dah tak tahan...kena beli jugak

malam tu asben gi carik kat giant je..beli durian tembaga yg dh kopek tu
senang..balik bukak plastik terus makan..rm15..mahai jugak aku rasa..gambo tak sempat amik sbb dah kepingin giler..


pahtu jmaat gi pasar mlm..npk cam byk sket org jual..
kali ni asben pulak yg nak beli..aku kalo dah dpt makan skali pon dah puas

ni durian d24 ..sekilo rm12..amik sebijik jer..timbang2 sekilo lebih..dpt ler rm12

operasi mengopek..aku mmg tak reti nk kopek durian..aku tau koyak bila dah terbukak jer


nyummy nyummy ..aku n asben jer melantak..aiman tak reti makan



zoom dekat sket...

argh tiba2 rasa nak lagi pulak

pergi tanpa pesan..

baru je 20 min lbh krg smpai melaka....aku pon duduk rehat2 kan diri..
tiba2 aiman gi nk bukak henbeg aku..aku pon melarang la..dia gagah jugak nk ..
rupa2nya dia dgr bunyi henpon..aku mmg tak dgr dah..

terus dia amik bg aku..
"heloo..haaa kak.."
"weh..tadi mak call aku "...aku dah berdebar ni..slalu kalo cmni mesti ada apa2..
dah la waktu tengahari cam emrgency jer
"haa ada apa"aku tny lagi
"mak bgtau ..abg jo (asben sepupu aku) dah tak da"
"haaaa???takdak?pasaipa..innalillaahh...eksiden ka..ish awat tiba2 ni"
"tak tau...dia gi ganu..pahtu jatuh pengsan..pahtu ninggal "
"laaaa...ciannya kat kak ma..aku kat melaka ni baru smpai...esok la kot aku gi tgk.."


gitu la berita yg sgt mengejutkan aku..abg jo ni sepupu ipar..tapi kira rapat jugak la..
setahu aku dia tak dak la sakit2 ..tgk sehat jer...kak ma kata ada darah tinggi ja..
dia pegi tganu nk tgk ladang hari khamis..pagi sabtu tu tgh bekfes..tiba2 jatuh pengsan..bwk gi hospital..dah tak da lagi...doc chek kata kena serangan jantung...baru nk masuk 40-an...

tapi yg kecian..lama sgt jenazah kat hospital..nk kena tunggu waris gi tuntut ,nk tunggu siasatan polis..sbb taknak bedah siasat kan..cian sgt..ninggal hari sabtu ..smlm ahad kul 815 mlm baru smpai KL..aku mmg tak berani tgk jenazah..mana2 pegi tgk org mati aku tak masuk tgk dekat..
dah bwk aiman lagi..takut la jugak bwk budak kan..org kata takut kena badi mayat..aku pon takut gak..takut tak leh tido ..aku mmg penakut

yg aku kecian kan..kat sepupu aku tu la..kak ma tu..dah la tak keje..tak dak apa2 sijil lak..
anak 3..yg kecik 2 tahun..yg sulung 11 tahun..cian sgt..nk survive nnt cmner..sbbnya arwah keje sendiri..kwsp apa pon takda ..kalo ada insurans at least leh kurangkan beban sket sblm dia carik keje kan...kak ma kata..arwah pegi tak pesan apa2 pon..tak dak tanda2 yg pelik la..

ajal maut tak tau kan bila dan di mana...
waktu ni aku rasa insuran sgt la penting terutamanya lelaki yg berkeluarga...kita tak tau kan apa nk jadi.....


semoga roh arwah dirahmati Allah ..

Friday, June 20, 2008

harap maaf,blog ini tidak mempunyai tag lucah,gambar-gambar lucah,cerita lucah dan sebagainya.Sila cari blog lain.

harap2 kali ni jadi laaaaaaa....

2 minggu lepas..selepas org umum naik minyak ..kami gagah jugak nk jalan tabur duit atas jalan..huhu...mulanya nk pi genting..tapi aku rasa tak larat la nak naik atas...so plan g sunway jer..lagi pon che abang tak penah pi..cian kat dia..ekkeke..aku pon sbnarnya dh berapa lama tak jejak kaki ke sini..

dah tau nk gi jalan..dok berlengah2 lagi..padahnya kul 3 petang baru kluar umah..pahtu singgah makan ding dong ding dong kul 4 lebih baru smbg betolak..dah smpai sunway jem pulak..huhu



masa sampai nk cari parking..excited amik gambor dulu..
nk cari parking satu hal...full ajer..tapi kira sistematik jugak la sistem parking dia..tak yah la pusing2..tgk lampu merah or ijau je..kalo ijau
tu means ada la kosong..hehe..lama nau aku tak gi smpai dh upgrade ..aku dok jakun lagi

sblm masuk dia dok melengah amik gambar lagi huhu
sudahnya kami sampai kat kaunter tiket kul 530 ..hihihii..tny2 org tu kata tutup kul 6!
huwaaaaaa...frust sungguh...dtg dr sban tau..rugi2 duit minyak tol..sia2 saja..
aku tak dak mood dah nk meronda dlm mall..terus balik huhuhuhu

ni aiman gagah jugak nk main pelampung atas darat..dah ketagih nk main air tak dpt..cian diaa



utk mengqada tak leh main kat sini tu yg kitorang gi A famosa jer..

tapi arini dapat emel yg agak best...harap2 tak cancel la ..

"Dear ALL,as you aware,the family day is now confirmed would be held on Saturday,9 august 2008 at the SUNWAY LAGOON.

...yada yada yadaaa
All paid by M*M*S... "

yuhuhuuuuu...harap2 tak da aral la yg melintang..mahai tau tiket nk masuk..rm48/person...dulu ada choice single park rm18 jer(ni thn bila tak tau)...skrg dah tak der..

9 hb jugak adik ipar aku nikah kat JB..10hb che abang kena berada di KEDAH pulak..huhuuh..harap2 dia dpt meluangkan masa b4 outstation...

bila sudah cinta...

betul la kata org ..cinta itu buta...(cinta yg buta atau org yg bercinta itu buta ?)
tidak kenal siapa yg dicinta itu org yg punya...
sudah takdir atau jodoh dia?
simpati aku pada yang didua ...
pabila si dia berkahwin rahsia..
sampai bila nak berdusta..
suatu hari ketahuan jua...

ewahhhh..berpuitis lak aku...hihihii..
sapa yg paham kisah puisi ni ..?ekekkee..

p/s:kpd kwn aku kalo 'terbaca' entry ni..maafkan aku..aku sekadar meluahkan rasa aku...aku tak mendedahkan identiti sesapa kan....

Thursday, June 19, 2008

puan,cik atau nama..

korang kat tempat keje panggey apa kat coleague?cam kalo org tu tua setahun ke 2 tahun ke 4 tahun ke..tak kisah la janji tua sket dari kite kan..cam aku dah biasa kat asrama..kena panggey senior "kak" ..so sampai ke tempat keje pon masih mengekalkan tradisi panggey "kak" pada yg senior..contoh "kak dot dot dot,nnt leh tlg wat ni" gitu ler lebih krg..tapi kalo yg tak tau umor or npk sebaya or org tu dh mention panggey nama jer..aku tak kisah ...buleh jer aku panggey nama..

napa tiba2 aku cete pasai ni..
sbnarnya masa meeting ngn "org atas" aritu ..ada la dia bgtau...
"saya heran la..kamu dok panggey kak itu kak ini...dia tu kakak kamu ker? "gitu la lebih kurang bunyinya...
"saya lebih suka awk panggey puan,cik atau nama saja...sng sket kamu nk suruh wat keje..cuba fikir..kalo kamu suruh kakak kamu wat keje..mau ke dia wat?"
"abih tu ni..kat yg laki2 ni..nape tak panggey abang dot dot dot..abang itu ini "..
then berderai lah ketawa semua org...

"kalo awk jmpa saye pon..tak yah ber encik2 ngn saye..panggey nama jer..saya rasa lebih close mcm tu "katanya lagi..

ermmm..ntah la..susah la nk tukar ..dah biasa panggey kakak2 kat opis ni ..nk panggey nama cam tak biasa lak..lagipon suasana keje aku tak la formal sangat nk berpuan sana sini..hihi
melainkan kalo ada urusan ngn org luar..baru aku panggey org tu puan or cik ..

pendapat masing2 kan..

Wednesday, June 18, 2008

lolipop

loli ni dah lama beli ..masa balik kedah dulu ni..aiman tunjuk nak benda ni masa kat R&R..
ala budak kan..colorful gini suka la...beli je..aiman tak makan pon..baru ni je baru dia npk dlm petiais..
aku tau ni tak elok bagi derang..tapi aku ada pendapat sendiri hehehe....
1.bukan hari2 aku bagi makan benda ni..
2.tak habis pon budak nk makan..jilat sket pahtu campak..just suka tgk color2 nk main2 gitu jer
3.aku saja nk bg rasa mcm2.. kecuali yg ada MSG mmg no tolerance yerr



auntie2 nak ker?


opps dah masuk lam mulot laa..



tengok jer la yerrr.. :)

Tuesday, June 17, 2008

sempena hari bapa..

15 jun kan hari bapa..aku dah lama beli kad ni...beli skali ngn naza
aritu hihi..sama2 pilih kad..tapi tak sama lah kadnya

so pagi ahad tu..aku terbangun lewat dari hubby..aku terjaga kul 8 lbh gitu..dgr cam org tgk tv..
aiman pon terjaga skali ..terus aku bukak lemari amik kad..hhihi sembunyi takut dia tgk..
pahtu suh aiman kasi kat bapak....



just bagi kad jer..

pahtu tgh2 nk wat roti telur..aku tny la dia lagi..nk ke gi A famosa?
plan nk pegi sabtu..tapi dh pegi house warming..so tak jadi la..
arini aku tny la lagi...sbb igt nk belanjer dia kali ni sempena hari bapa kan
dah org nk belanjer kan..sebulat hati la dia nak pi ....


masa dlm kete..aiman tido jer...haaaaa.senang..letak jer kat depan...15 min gitu dh senyap

sampaikan kitorang berenti nk lunch pon tak bgn..
dah off enjin pon tak sedar2


ni aku kat luar kete..nk kejut dia..liat sungguh nk bgn..

pastu gi opis dulu...sgt komited ngn keje dia huhuhu..cuti2 pon nk gi opis gak tu


abang..cepat la...huhuhu....aiman lak jadi tukang kaco la...tak larat den nk jaga.,.,biar la dia nk wat apa..



ni dah sampai..terus beli tiket..ahha..aku bg rm50 jer.bajet cukop la
tgk2 rege tiket dah naik rm30 single park tak termasuk safari..huhu
rm10 lagi asben la kena tambah..ekekeke..aku bajet rm50 jer hahaha..belanja tak ikhlas ni :)




tengok tu aiman tak sabor dok tgk org main air tu..


awalnya kamera tak bwk simpan dlm locker..ye la..nak main air kan..
lain la kalo kamera kalis air..huhu so gambar ni dh last2 dekat nak balik baru gi amik kamera..


aiman awal2 tu takut nk main..sbb masa tu derang pasang ombak..takut dia..tak nak duduk dlm pelampung dia..pahtu dah lama2..ok dah..siap gi ketengah lagi..main ombak tinggi..dok dlm pelampong srg2 tak pegang pon tak pa..punya la dia eksen

bila dah petang pon tak nak balik...meraung bila angkat..haru sungguh


tgh gigih nk main tube besar..yg dia punya tak nak




gambar aku n asben tak leh letak hehehe..asben tak kasi..dia tak pakai baju..dan aku kebasahan..malu nk letak
masa ni tgh siap nk balik..aiman tak puas2 ..ni pas aku marah dia ngamuk taknak balik..siap guling2 lagi..
pas aku pujuk ...terus duduk diam makan biskut


dah nak balik ..hihi cuba tgk aku jalan tinggai anak..haha..aiman jalan lmbat..nk tgk sana sini..aku pon nk jalan tgk sana sini gak....



amik gambo jer..tak masuk pon..hihi..bajet tak dak hahaha

masuk je kete..baru jalan jer...terus terlelap..tgk tu sambil berdiri tu..letih sgt la tu
tu jer la percutian singkat di hari minggu aku...
pasnih dok diam2 tak pi jalan mana dah kot

Monday, June 16, 2008

house warming

owh ini bukan house warming umah aku yer...hihi..
ni umah kwn baik aku di banting...
umah ni baru diduduki 3 minggu kata nya..umah double storey 22x76 rm180k
renovation and deco hampir2 100k katanya
gambar dari depan umah terlupa nak amik..maklum le teruja nak masuk dalam umah hehehe
owh ila dan suami juga minat color hijau..so cat depan umah dia mmg hijau..dlm umah feature wall pon ijau...katanya yg dalam nk cat ijau lain..tgk kat tin color lain..bila cat jadi color lain plak..cam dlm gambar
jomm layan gamba yg mana di snap oleh suamiku


dapur ..kos rm6400 tak termasuk dapur n sinki


ruang mkn terpaksa dihimpit ke tepi..utk sementra...ni ijau apa nama ni



ruang tamu

water feature


landscape depan laman...rm60k kos lbh krg...ni asben dia yg wat sdiri..empunya
landscape company..so raung parking kete leh masuk satu jer la


pokok orkid..

aiman merelakskan dirinya

dia tgh pikir nk main tueeee



khemah..ijau..suke sgt..cam kenduri kawen jer ila ni wat


antara tanaman yg ada

ni ler ila kwn baik ku..aku pegang anak dia tu..semangat betul..nk masuk 10bulan
tapi besar dari aiman hihihiihi


bila balik..letak jer aiman kat depan jadi co pilot bapak
pahtu terlelap la dia..senang mama..berehat2 di blkg...hihii
tapi bahaya jugak ni sbb tak pakai carseat kan..
gambar2 bilik aku tak letak..takut jugak privasi org kan..master bedroom dia besar giler...
pasnih sapa nk wat house warming jgn lupa jemput tau..hihi
aku ni kalo tak da aral...sampai punya...

Friday, June 13, 2008

im backkkkk....!

ewaahhh..mcm ler org menantikan sgt kepulangan ku ekekekeke..
leganya rasa dh abih training...penat giler rasa...padahal bukannya wat keje keras pon
dok depan pc..klik sana klik sini..tekan sana tekan sini..tu pon nk merungut penat kannn
sungguh tak bersyukur...eh tak2..bersyukur2 sgt2 masih mempunyai pekerjaan..

ekceli penat sbb apa ek..sbb 10-5 tu dok ngadap keje...hahahaha...sebab tak de tenet..bosan2 tak leh nk klik isue2 panas..blog2 hot korang..tak leh nk gosip sana sini..hihi tu yg jadi penat tu..ekekekekke...keje keje keje...
huhu tak leh hidup tanpa tenet...
jgn igt kat opis aku dok melalok tenet je...jgn salah phm yer...kdg2 aku wat keje..perlu runtime yg lama...sambil2 tunggu siap tu..klik2 la yg patut..

nak amik mood balik ni......

Monday, June 9, 2008

bila la nak redeem ni


rezki2 ....dalam proses nak berjimat cermat ni....baru teringat nk pi redeem..hehehe
dah lama dapat ..tapi malas nak naik atas..bole la nk tukar voucher jusco..kira leh la aku nk beli kasut ke baju ker...

ps:off to training till thursday...nnt aku jengah blog korang yer...

Thursday, June 5, 2008

mari buat kira2 ...

ni aku wat kira2 utk aku gi keje sahaja (jika tak car pool) ..aku nk tunjukkan
yg aku masih menanggung kenaikan ..untuk org yg duduk dekat ngn tempat keje may be selamat la kot

1month average usage sbelum kenaikan = rm320
1 month average usage selepas kenaikan =rm450

perbezaan sebulan =rm130.01
rebate sebulan =rm52.08
lebihan aku kena tanggung = rm77.93 (24%)

setahun =rm1560.12
rebate setahun =rm625
lebihan setahun kena tanggung =rm935

aku kena spend extra 24% every month..gaji aku taknaik sbyk tu masalahnya....

aku cuba kira jika penggunaan minyak rm10 sehari utk sebulan
1month sblm kenaikan =rm200
1 month slps kenaikan =rm281.26
beza = rm81.26
rebate =rm52.06
lebihan =rm29.18 (14.5%)

org yg duduk dekat ngn tmpt keje ok la..tak rasa sgt kenaikan..
kalo nk dok dekat2 ni..kos rumah pulak melambung tinggi...huhuuhu
kecian sungguh kat aku!

perasaan ku bercampur baur...

arini....aku dihadiahkan kenaikan minyak 40%....
..aku tak tau nak berkongsi perasaan "gembira" aku ini...
aku tak surprise pon dgn hadiah ni...sebab dah tau dah nak dapat hadiah ni dulu ..cuma
yg aku suprise hadiah nya terlalu besar..tak sangka...sungguh aku sangat terharu lah dgn pemberian nih..semalam aku balik keje aku singgah di petrol pam nak claim hadiah ni...meriah sungguh suasana di sana!aku suka...aku isi penuh2 ..yer la wpon leh la pakai 2-3 hari..at least 40% aku save leh wat makan 4 hari aku keje ..

aku sbg rakyat marhein yg tak dapat elaun itu ini terpaksalah memikirkan cara nk menggunakan hadiah yg baru diterima ini..aku pon dah mati idea nk berjimat mcm mana lagi..

nampak gaya..kancil aku akan dipakai sampai tua lah..

lepas ni byk la pesta2 kenaikan lagi...sama2 la kite meraikannya..meriah sungguh negaraku

Wednesday, June 4, 2008

inspirasi ruang bwh tangga















meh jamu mata tgk org punya...aku saja bukak topik ni kat sini

so ni gambar2 dari forumers ..aku copy save jer as collection aku

more piccas leh tgk kat sini

4 a.m

waaaaa pagi tadi betul2 menguji kesabaran ku..
malam tadi aku makan pulut kuning ..bbsitter kasi..mkn pon sket jer..
tau2 jer la..mkn pulut kan ngntuk..baru kul 9 aku dah pening2 ngntuk..
asben balik keje mlm tu pon mkn jugak pulut tu..lagi byk dia makan...
agaknya penangan pulut tu kot sampai kitorang tido mati..

sedar2 jer..aiman dok kibas aku ngn plastik choco crunch..
apa lagi aku melompat la bgn...dlm kegelapan tu aku raba2 la tilam..pegang2 tgk choco crunch
ngn serdak2 skali!!haiyaaaaaa...aku tgk aiman dok bersila mkn ...huhuhuhuuuuh

terus kejut hubby ..bukak lampu tgk ...ya allahhhhhhhhh...abih atas tilam.penuh ngn choco crunch...mcm mana la aku tak sedar..padahal dia tido sebelah aku...bila masa dia bgn kluar bilik gi amik tu..dah la gelap2..benda tu lak aku dah sepit kan ngn benda..dia leh la tarik bukak...masa tu aku nak marah dah..tapi kang jerit2 kang jiran dgr lak pagi2 buta...aku bebel sket2 jer la..aiman lari kluar bilik...gi baring kat dpn tv..selamber jer...huhuhuh mmg sabar giler ni..sib baik ayah dia ada..pagi2 nk kena bukak pasang cadar...huhuhuu

moral pas ni ..jgn lupa tutup pintu bilik..


gambar sekadar hiasan

Tuesday, June 3, 2008

NO contact lenses on BBQ

aku dah lama dpt emel ni..pahtu delete..pahtu lupa..ni aku dpt lagi..
so aku tepek jer la kat sini..as reminder utk aku yg pakai lens ni


NO contact lenses on BBQ


To those who wear contact lenses, please remove them when you have to
attend a BBQ party or whatsoever that got to do with flames.

I heard a horrible true story about contact lenses.
It happened to a 21 year
old guy, he wore a pair of contact lenses during a barbecue party.
While, he was barbecuing, he stared at the fire charcoals. After a
few seconds, he started to scream for help and moved rapidly, jumping
up and down. No one in the party knew why.
When he arrived at the hospital, the doctor said he'll be blind
permanently courtesy of the contact lenses that he worn. Contact
lenses are made by plastics, and the heat from the charcoal melted
his contact lenses.
So.......... ....., please tell all your friends.

aku belum bersediakah??

wiken aritu aku balik melaka...plan nk singgah umbai mkn ikn bakar..tapi tak jadi..
sbbnya aku malas..pahtu hubby ajak singgah mkn cendol kat banda hilir..cam malas jugak..
tapi pegi jugak utk tidak menghampakannya..tgk2 ramai gile...nak2 musim cuti ni..
so tak singgah mana2...mood aku mmg tak betul2 lagi la

smlm aku EL...bbsitter aiman emergency balik kota tinggi..
seharian aku dirumah ngn aiman...nak kluar jenjalan sememangnya mood aku tak betul..
seme ok pada permulaannya..aiman pon mendengar kata jer..
yg jadi tak ok nya..smlm aiman kerap poo poo...adohaiii..bukan sakit perut..tgk dia nyer stool cam biasa jer..cuma smlm kerap lak membuangya...
huhu bila mcm tu ..tu yg aku jadi tensen..aku jadi penat lah..sbb aiman kalo masuk bilik air
tak nak kluar...haru...jenuh aku ...menjerit nangis bila aku angkat dia kluar..bila dia nanges jerit2 tu aku jadi la tensen...

ayah dia kena stdby minggu ni..so mmg balik lewat..
kalo ayah dia ada..leh gak gilir2 take care aiman..ni aku srg..mula la aku merungut..tapi aku tak marah kat aiman...aiman tgk aku nanges..dia gelak igt aku wat lawak huhuuuh
aku komplen kat hubby..aku dah penat..huhuhu..aku bukan mama yg baik kan...kalo mak yg baik mesti tak merungut....waktu2 camni aku pikir cmner la mak dulu2 jaga anak kan..dah laa ramai lagik....aku yg srg ni pon aku dh merungut tak larat...adakah aku masih tak bersedia memikul tanggungjawab sbg seorang ibu mithali?
aku rasa aku ni bukan isteri dan mama yg sempurna......


tgk..aku masih tak da mood nk upload any gambor...

p/s: utk abang dan aiman..maaf dipinta
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin