October 2012 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, October 11, 2012

makan angin petang

Biasanya weekend gini lah..kalau seharian tak keluar rumah..petang tu kena jugak keluar gi mana2 ..naik kereta meronda tengok2 rumah org pon dah ok…bukak tingkap amik angin petang..

Haritu kami meronda kawasan baru S2 height..pastu berangan la nak rumah atas2 bukit cam org kaya :)

Sampai ke paling tinggi kami naik..tiba2 jumpa signboard ni….pagar bertutup tapi tak berkunci..apa lagik hehe..explore2… IMG01560-20120917-1745 Hill park namanya…mmg best lah!bila ntah nk bukak… IMG01563-20120917-1750
Derang laju ja ke depan 5 Leh kuruih ni kalau hari2 panjat taman ni ..aiman turun semula nak tlg tarik mama ..haha slow sgt jalan..3 Peningg lah yg ni!budak2 ni lagik suka pusing laju2.. IMG01561-20120917-1749 IMG01564-20120917-1753 Pandangan dari puncak
IMG01566-20120917-1805


Flying fox
IMG01567-20120917-1806 IMG01568-20120917-1808 IMG01570-20120917-1810 IMG01572-20120917-1815 Mmg best lah tempat ni…leh ler tukar2..kalau tak nak ke s2 city park..boring tgk tasik..meh naik bukit pulak 

budak2 bawak datang main ni pon dah suka...aktiviti sehat tanpa keluarkan wang :)

Monday, October 1, 2012

KENDURI YG ISTIMEWA …

Nak tau istimewa sbb apa?hehehe…istimewa la bagi saya ..sebab saya peminat dia! Nak tau siapa…tgk gambar bawah ya hehhe yg awal2 ni gambar tak berkaitan..gambar pengantin pon ada skpg dua ja..malas nak amik gambar ..ni pon bosan menunggu so main2 amik gambar ..
Layan jer la yer… Oh lupa ..kenduri ni kat umah pak sedara asben ..anak sepupu asben kahwen..pasangannya anak D.S .Ali Rustam.. IMG01650-20120929-1313
Mama ngn aiman.. cenderahati dia letak dlm bekas minum ni..ok gak kan..buleh guna semulaIMG01641-20120929-1310 Aisya tak bagi aiman bergambar sama..jeles nak bolot mama sorang aja kat dia IMG01646-20120929-1312 Nampak brooch dikepala ku..bukan balung ayam lagik :p IMG01647-20120929-1312 Menerai apps edit pic … IMG01663-20120929-1451 Pengantin nya …simple ja pelamin .. IMG01664-20120929-1452 YAB Ali Rustam n isteri ….

Semalam kenduri side lelaki pulak…kat dewan Tun Ali bukit katil…ramaiii nyaaa orang….katanya 130000 tetamu datang … IMG01683-20120930-1159 Ni jer gambar dlm dewan yg rajin amik heheh malas nk bangun.. IMG01688-20120930-1205 Ditaja oleh Mamee (MR Potato) agaknya . Tengah dok boring2 tunggu majlis bermula…tiba2….terpusing tengok tetamu yg saya minat!!!

Memang tak tau pon dia nak datang..tak sia2 pegi beli baju kat jusco nak dtg kenduri hehehe..alkisahnya saya bawak balik baju sepasang jer…dah terlupa kenduri side lelaki esoknya..so nak tak nak pegi la beli baju kecemasan kat jusco…murah2 ja.. IMG01689-20120930-1213 Masa ni dah byk camera dok hala ke dia…saya guna BB ja panjangkan tgn celah2 org .. CANTIKKKKK sangat2..dato ct!comei gebu tak tau nak cakap…tak puas tengok muka dia.. IMG01690-20120930-1214 IMG01691-20120930-1215 Masa salam ngn dia terlepas gak ckp kat dia comei sgt2 ..bergambar ngn ct asben kata nampak saya ni gelap n berjelaga jaaa rasa huhuh…dia punya putih melepak tu ..kalau ada kesempatan nak ja korek rahsia dia makin putih gebu  ni IMG01704-20120930-1403 Ada la dia nyanyi 2 lagu..masa ni suruh aiman je kedepan amik gambo..cheq malas nk tunjuk jakun sgt ahhahah


Selamat pengantin baru kpd azie & ridhuan …

saya peminat setia CT!
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin