TENGOK BABY,TENGOK KAWASAN | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, June 3, 2009

TENGOK BABY,TENGOK KAWASAN

orang dah nak habis pantang..baru sempat gi visit ehehehe
dekat jer tu..tapi tak berkesempatan nak pergi..
so minggu lepas..memang curik masa gak pegi tengok baby kak su kat ampangan


kak su dan baby iqbal



tido je..jenuh cuit nak bagi jaga..tak jaga2 jugak..



ni anak sapa hehehehhe


lepas tu kami meneruskan misi hehehehhehe..asben ajak gi Nilai..
bukan ajak gi carik kain baju...ajak gi melawat kawasan...

pergi lah kami sampai ke USIM...mula tu igt nak gi ke mantin jer..
lain kali lah ke mantin pulak..tunggu en shaiful wat housewarming hahahaha tak malu2

pastu kami pi round2 kawasan acacia park..sebab tau ada rumah blogger kat situ..


ni rumah kak puteri kot ..tak tau lah yang mana...hehehe



dan ni rumah kak faina hehehe..aku main teka2 jer..sbb igt rumah k.faina end lot..pastu tengok baju jemuran tu mcm baju tadika anak dia jer..so aku pon snap curi2 amik gambar hehehe
mcm nak turun kete jer gi umah dia....tapi segannnn (betul ke kak ..ni umah akak ehhehe)

pastu meneruskan misi meronda2 lagi....ada la tujuannya..tapi biar rahsia dulu hihiii

17 comments:

Abang Long said...

Macam YB pula ya ... melawat baby melawat 'kawasan' hehehe

KV said...

jadi PI pulak yer. Hehe

mama uzma said...

hihihi....
nak beli umah baru ker...??

rynas said...

isk..suka nau berahsia-rahsia ni tak suke..tak suke hehheheh

my little family said...

bagus betul Ana ni, p ziarah kwn2.. akak ni adik ipar sendri bsalin xdpt tgk lagi muka baby life, tgk dlm hp je sbb ms balik aritu baby kn tahan kat wad lagi..huhu..

Zawiyah said...

haaa...ana. entry ana ni menjawab segala persoalan yg bermain kat fikiran akak bbrp hari kblkgn ni.akak nak bersangka baik je la kat gerangan org yg mengambil gambar umah akak smgu yg lepas tu. sure dia suka malawat kawasan mcm ana n hb buat. he he..atau pun mungkin dia peminat misteri akak. he he..oh tiidaaakk.

Zawiyah said...

ana, maaf. akak betul2 terlupa. ada award utk ana kat blog akak. dah siap posting. tp lupa nak bgtau kat penerima. so dgn sukacitanya akak menjemput ana pi amik award tu ya. teruskan berkarya ya dik!

PuteriSatu said...

ana.....tuh memang fasa umah akak..tapi unit umah akak bukan yang depan ni...unit umah akak yang menghadap USIM...so kat belakang row ni...huhuhu....nantila roger2 akak bawak gi melawat umah kosong akak tuh...wakakak..

MommyDania said...

wah...usha property lg ke? kelas ko nyah! eh, lebat sungguh rambut baby tuh

cikda said...

ana,
nak beli umah lg satu ke?...aku nak aim kat Kedah plak..tua2 nnt heret laki aku dok Kedah...

my little family said...

cikda, beli la kat sri astana, leh berjiran nanti..heheh

Anonymous said...

idop kirana!!

saya meminati blogmu..

en_me said...

ammvoiii sekodeng tewww.. ohoho

genny da bomb said...

wahhh..nk tambah property lagi ke..bagus2 ana..aku tingin gak nk tambah property ni..tap ongkos nye yilekkk..kakakkakaa...aku ingat nk beli umah kat kedah gak..ada gak tgk perumahan baru masa balik..tapi leh tgk je la kan hihi

Faina Arisya said...

ana..

betullah tu rumah akak.. pandai betul mencari yer.. nasib baik rumah tak bersepah time tu.. kalau tidak malu jerk..

kirana said...

ABG LONG,
HIKS BERANGAN JADI YB KONON ..CEHHH

KV,
HAHAHAHA NAK UPAH BULEH GAK

MAMA UZMA,
HAIHHHH BYK DUIT :p

RYNAS,
AHAHHAHA AKU KAN OVER :p


MA,
YG MANA SEMPAT ..LEH PEGI..
DAH MATANG KOT SKRG NI CEWAHHHH

K.ZAWIYAH,
HIHIHIIIH TAKUT GAK KANG ORG MARAH TAK PASAL2 JER KENA HEHEHE
AKAK DOK MISTERI LAGI EK..MUNGKIN ADA SMTHING MENARIK KAT UMAH TU

NNT SY GI AMIK AWARD YER..TQ2


K.PUTERI,
OOOOO YG DAH SIAP PAGAR AGAKNYA KOT..SAYA TAK TAU..AGAK2 JER SNAP EHHEHE..TAK MO PI UMAH KOSONG NK PI HOUSEWARMING EKKEKEKKE

AIDA,
HEHEHEH HIHIHIHI
AKU TAK TAU NK DOK MANA PENCEN NNT..TGK KEADAAN

MA,
AMBOIII DAH JADI ORG KEDAH SEJATI DAH NI KAK AYU

ANON,
HIKS..SAPA NI..TQ2..


EN_ME,
SIB BAIK EN ME KAT SWAK..EHEE KALO TAK KENA SKODENG GAK :p


GENI,
TENGOK DAN LIHAT DULU GENI

K,FAINA,
HEHEHE SIB BAIK PI KETUK PINTU JER LAGIK..KANG AKAK IGT SY PROMOTER JUAL APA2 LAK :p

shaifulsafar said...

hhhuuhuu... nyaris2 je nak beli umah kat sini.... kalau beli sudah tentu ade org btambah rajin skodeng progress umah tu.... hahahah

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin