KEMESRAAN DIBUAT2 … | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, November 16, 2011

KEMESRAAN DIBUAT2 …

Saja letak tajuk kontroversi….ni kisah anak dara ngn anak teruna saya ni …kalau tengok gambar ni macam baiiiiiiikkkkknya adik beradik ni…macam kamceng tak penah gaduh …

Realitinya ………huh …peribahasa apa nak bagi ni…..
Ada la time2 tertentu yg boleh kamceng…tapi boleh bilang…time lain mesti berebut…tak berebut ..bergaduh…tak bergaduh ..menangis…tak menangis..mengusik..

Haaaa baru teringat..derang kamceng masa nak selerakkan rumah …tabor main bedak…main air …ngn tido sekatil…
06112011150

22102011053

Saja letak gambar aisya…ada org rindu nak tengok dia hehehe..kan kak sue kan :P

p/s: perasan tak ...ada fb page tiara kat column sebelah tu... "like" ajer  hehe..untung nasib saya buat promo  diskaun utk sape2 yg "like"

1 comment:

kak sue mimos said...

hehehehe sudah semestinyer ada yg rindu :-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin