KENDURI YG ISTIMEWA … | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, October 1, 2012

KENDURI YG ISTIMEWA …

Nak tau istimewa sbb apa?hehehe…istimewa la bagi saya ..sebab saya peminat dia! Nak tau siapa…tgk gambar bawah ya hehhe yg awal2 ni gambar tak berkaitan..gambar pengantin pon ada skpg dua ja..malas nak amik gambar ..ni pon bosan menunggu so main2 amik gambar ..
Layan jer la yer… Oh lupa ..kenduri ni kat umah pak sedara asben ..anak sepupu asben kahwen..pasangannya anak D.S .Ali Rustam.. IMG01650-20120929-1313
Mama ngn aiman.. cenderahati dia letak dlm bekas minum ni..ok gak kan..buleh guna semulaIMG01641-20120929-1310 Aisya tak bagi aiman bergambar sama..jeles nak bolot mama sorang aja kat dia IMG01646-20120929-1312 Nampak brooch dikepala ku..bukan balung ayam lagik :p IMG01647-20120929-1312 Menerai apps edit pic … IMG01663-20120929-1451 Pengantin nya …simple ja pelamin .. IMG01664-20120929-1452 YAB Ali Rustam n isteri ….

Semalam kenduri side lelaki pulak…kat dewan Tun Ali bukit katil…ramaiii nyaaa orang….katanya 130000 tetamu datang … IMG01683-20120930-1159 Ni jer gambar dlm dewan yg rajin amik heheh malas nk bangun.. IMG01688-20120930-1205 Ditaja oleh Mamee (MR Potato) agaknya . Tengah dok boring2 tunggu majlis bermula…tiba2….terpusing tengok tetamu yg saya minat!!!

Memang tak tau pon dia nak datang..tak sia2 pegi beli baju kat jusco nak dtg kenduri hehehe..alkisahnya saya bawak balik baju sepasang jer…dah terlupa kenduri side lelaki esoknya..so nak tak nak pegi la beli baju kecemasan kat jusco…murah2 ja.. IMG01689-20120930-1213 Masa ni dah byk camera dok hala ke dia…saya guna BB ja panjangkan tgn celah2 org .. CANTIKKKKK sangat2..dato ct!comei gebu tak tau nak cakap…tak puas tengok muka dia.. IMG01690-20120930-1214 IMG01691-20120930-1215 Masa salam ngn dia terlepas gak ckp kat dia comei sgt2 ..bergambar ngn ct asben kata nampak saya ni gelap n berjelaga jaaa rasa huhuh…dia punya putih melepak tu ..kalau ada kesempatan nak ja korek rahsia dia makin putih gebu  ni IMG01704-20120930-1403 Ada la dia nyanyi 2 lagu..masa ni suruh aiman je kedepan amik gambo..cheq malas nk tunjuk jakun sgt ahhahah


Selamat pengantin baru kpd azie & ridhuan …

saya peminat setia CT!

7 comments:

Puteri Satu said...

oh yang siti tulis kat twiter dia otw kenduri kawin kat melaka tuh... rupanya kenduri sedara ana la.. sebab baju n tudung tu yang dia post kat twitter dia tuh...

n.a.j.w.a said...

aku try pakai simply siti..not bad.. tp x jd putih gebu mcm ct pun la..hahaha

jas said...

dalam gambo tuh yg ana dok ebrgambar sama ada iras cam ct la..muka ana...cara senyuman sumer sama...

ana-kirana said...

k.puteri..
haha akak lagi advance..sy tak follow sesaper pon..twitter pon tak penah on hehehe

najwa,
tu kena soal siasat dia tu..betui ka pakai simply ct jadi putih gebu tu..

jas..
**oh pengsan saya** hahahah

♥nrina♥ said...

alaaa...jelesnye...nyesal x g. Sy masa ni lum habis pantang lagi..kalau dah habis mmg g dah ni semalam.. suami dan anak2 je g tapi dia x tau papepun...makan pastu balik hehe..

Wan Amira said...

13 ribu orang datang, banyak tu.. !!

anyway, cantiknya siti.. and ana, u pun i nampak makin cantik :) so tok sah risau2 ok :p

Fiena said...

dia dh overshadow pengantin!.. hahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin