makan angin petang | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, October 11, 2012

makan angin petang

Biasanya weekend gini lah..kalau seharian tak keluar rumah..petang tu kena jugak keluar gi mana2 ..naik kereta meronda tengok2 rumah org pon dah ok…bukak tingkap amik angin petang..

Haritu kami meronda kawasan baru S2 height..pastu berangan la nak rumah atas2 bukit cam org kaya :)

Sampai ke paling tinggi kami naik..tiba2 jumpa signboard ni….pagar bertutup tapi tak berkunci..apa lagik hehe..explore2… IMG01560-20120917-1745 Hill park namanya…mmg best lah!bila ntah nk bukak… IMG01563-20120917-1750
Derang laju ja ke depan 5 Leh kuruih ni kalau hari2 panjat taman ni ..aiman turun semula nak tlg tarik mama ..haha slow sgt jalan..3 Peningg lah yg ni!budak2 ni lagik suka pusing laju2.. IMG01561-20120917-1749 IMG01564-20120917-1753 Pandangan dari puncak
IMG01566-20120917-1805


Flying fox
IMG01567-20120917-1806 IMG01568-20120917-1808 IMG01570-20120917-1810 IMG01572-20120917-1815 Mmg best lah tempat ni…leh ler tukar2..kalau tak nak ke s2 city park..boring tgk tasik..meh naik bukit pulak 

budak2 bawak datang main ni pon dah suka...aktiviti sehat tanpa keluarkan wang :)
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin