WARDROBE UNTUK SI BUJANG | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, March 18, 2013

WARDROBE UNTUK SI BUJANG

sejak aiman bersekolah ni..dia dah macam malu nak salin2 baju depan mama...nak masuk bilik kunci pintu lagik..dah bujang betul rasa...

pastu demand nak almari kat bilik dia..sebelum ni merata2 baju derang..kat bilik no 2..kat bilik mama..so utk mengurangkan pening kepala dgn kain baju dan barang2 mainan derang...kena jugak buat dulu kat bilik no 3. nii..bilik no 2 tak buat apa2 lagi..dahulukan yg ni dulu lah....
katil ni ada bahagian bawahnya.tapi derang nak berhimpit gak sattu katil tido sekali .. dah besar sket nnt kena tido bilik asing lah..
sebelum..sayang betul nak tutup sini...suka dinding corak ni

saya survey 3 kontraktor.. 2 di seremban..satu lagik kawan recommend kontraktor dari puchong..everskill design..harga terbaik antara ketiga2 kontraktor tu..walau ditambah transportaion..still murah lagik
simple ja...6kaki..9 kaki tinggi..puas hati lah..leh simpang barang byk sket kt atas tu..
cermin besar tu tambah rm150

ada ruang utk hanger utk box yg tinggi sket tu...gambar ni belum letak

settle satu bahagian...bilik no 2 tak settle lagikkkkkkk..

======================================================================

PROMOSI


pure hydrolize marine collagen 150 000mg
hanya kolagen tiada yang lain!
 Sebotol RM70 + poslaju RM6

 2 botol RM130 (PERCUMA poslaju)

CARA BELI
========
 hanya sms/whatsapp ke 019-2616765 atau lawati www.emenar.com.my
 

5 comments:

Fizah said...

aduhh teramatlah sukanya wardrobe ni...syg betul dulu tak terpikir nk buat..later laa..nak buat kat bilik kids, byk leh jimat ruang..brp rm yek? nak masuk dlm list ni..hehe agak2 dia nak mai melaka tak pasang?

and, very in love dgn langsir blind polka dot tu, suka feature wall dandelion tu, suka yg stripe jugak, haah syg pulak da tutup ngan kabinet, suka katil warna hitam tu jgk, nampak maskulin...double layer yek? oh, semua sukelah! kreatip!

Ana kirana said...

hai fizah..thanks :)
sekaki dia bg rm350 ..melaka jauh takut transport charge mahal pulak hehe..saya kena rm150

Puteri Satu said...

na... katil and cadar beli kat maner.. lawooo...

Ana kirana said...

katil tu akak tgk jer mana2 kedai jual..brand Ortherest ..yg bwh tu boleh dirikan kembar jadi super king.. ..atas super single..bwh single

saya beli ni mahal sket..kwn saya beli masa home expo kat klcc dpt la rege murah sikit


cadar/quilt beli kat robinson..situ cadar utk budak mmg byk ..tunggu sale ..kalau tak sale jgn beli ..mahai

mi siput said...

salam... berapa harga yg dia charge utk wardrobe bilik anak bujang tu?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin