DECO Raya? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, September 13, 2012

DECO Raya?

Ada la orang tu dok tanya lama tak update decor2 rumah heheh..tak décor mende pon..tu takde menda nk update2…lagik pulak skrg ni mood blogging ntah ke mana..layankan aja gambar2 ni ya..sofa ni dah lama beli ..igt tak entri sofa idaman tu..saya tak beli yang tu ler..
  IMG01236-20120721-1847 Langsir tak bertukar hehe..sbb nak cari org tinggikan railing tu..akan diusahakan jugak..target raya tahun depan bertukar :)IMG01074-20120610-1917
IMG01461-20120831-1333 Simple2 gini ja yg saya cari ..tu yg bila dah jumpa terus amik .. IMG01462-20120831-1333 Yg lama dah berganti …saya perlukan arm chair pulak utk melengkapkan ruang ini… IMG01482-20120901-2310

Sebelum…ruang ini dah lama terbiar kosong sejak kotak tu dibukak...mencari frame yg sesuai

IMG01491-20120908-1046
Hero saya..nasib ler dia tak membebel IMG01499-20120908-1055
Selepas …akhirnya terisi jugak tempat kosong itu ..frame ikea saja:)

2 comments:

Puteri Satu said...

ha baru puashati dapat tengok sofa orang tuh..hik hik... tpai sebenarnya ruang rumah jangan banyak barang... baru nampak kemas... klu banyak barang... nampak serabutkan.. telan air liur jekla akak tengok sofa baru orang tuh..hik hik....

n.a.j.w.a said...

cantik sofa hg wehhhh..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin