ARM CHAIR MELENGKAPI RUANG... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, April 24, 2013

ARM CHAIR MELENGKAPI RUANG...

Raya lambat lagik tapi sebab dah lama dok cari arm chair yang cantik pada mata saya ..ingat dulu nak beli kat ikea ja..tapi memikirkan kos trasnportation ke sban2 cam tak berbaloi la kalau beli sikit kan.

 hari tu jalan2 SSF cheras..first time gi sana..biasa terjah di puchong jer..rupanya kat cheras ni banyak jugak pilihan ada...saya snap beberapa jer la... lepas tu..terjumpa lah...yang harga berpatutan .

.design yg saya nak .. pulak tu transport charge RM30 saja utk ke seremban 2..tapi seminggu jugak la dari tarikh beli baru dapat ...
 layan gambar yg saja2 snap utk jamu mata uols :)




barang dah tiba....begitu susah skali nak bukak..jeng jeng jeng!scrolllll hihihi


*
*
*



*

*


*



*


*






*
yang lama langsir :) ...pasnih kita cari lain yoo
buat efek malap2 sket haha..layannnnn


*********************************************************************************

uols!tawaran collagen powder untuk hari ni jer..sempena hari kelahiran empunya blog :)
cepat grab..susah ni nak bg disc camni hehehe
019-2616765

5 comments:

Puteri Satu said...

Harga berapa tu Na...???

Puteri Satu said...

Harga berapa tu Na...???

Fizah said...

pandai pilih..kena ngan langsir dan warna seluruh ruang...i like! =)

p/s warna kuning tu cantik! brp kalu kuning tu?

Fizah said...

erk..tgk balik gambar..rm 1299? betol ke?

MrS. F!zA said...

cantik deko! pandai lah akak

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin