MOOD SWING... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, July 5, 2013

MOOD SWING...


salam ... ini mungkin gambar terakhir yg ada saye hahaha ...pasni 9 bulan pulak baru jelmakan diri :p bukan ape..badan mengembang..muka mengembang..nak tengok gambar sendiri pon gerun...jgn kan nak tengok..nak amik gambar pon malas kot ..ni gambar masa gi Langkawi cuti sekolah baru ni...
setelah lama membiarkan blog ni bersawang..tuan blog tak da mood sesangattttt...pening..payau..badan tak larat..tengahari tido ...ni baru habis fasa pening2 ...lega sket..baru ada hati nak tengok blog..
Alhamdulillah...keluarga kami akan bertambah tak lama lagi...aiman aisya hari2 mintak adik ..mintak mama ngndung.....selepas 5 thn tak bergelumang dgn baby ...nak kena start dari mula ..rasa kekok dan lupa dah camna dulu haha..
3 bulan ..due mungkin 11 jan..mungkin awal lagi ..doakan anak dlm kandungan ni sehat sempurna ..
ni masa awal2  dulu..kecur air liur tengok..skrg ni tak teringin sangat asam2 dah..teringin benda manis2..masin2....minum air manis jer..doctor dah warning..huhhu..nak buat camna..mulut payau tak leh makan tawar2 ...

yang seronok nya kali ni mengandung secara berjemaah ..satu dept saya 3 org ngndung..rakan lunch sorang ..rakan car pool sorang....berjangkit2 ..nnt boleh shopping sama2..ada genng..tu best tu :)

6 comments:

rynas said...

tahniah bertambah ahli keluarga. jaga kesihatan tu

Puan Ida said...

salam,
tahniah ye
besnye preggy g
jaga kesihatan ye
saya ida newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

yassin said...

tahniah..
samalah saya, blog bersAWANG

Le Sisters Closet said...

tahniah..2-3 bulan pertama ok lagi klu nk tunjuk muka tu.. :)

jemput singgah tengok tshirt labuh murah-murah..
TshirtLabuhTermurahDiPasaran

| SUE | said...

tahniah anna!

Ana kirana said...

thansk su..

thanks sister closet.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin