CUTI2 JOHOR :KSL RESORT & HOTEL | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, November 8, 2013

CUTI2 JOHOR :KSL RESORT & HOTEL

Sempena cuti panjang deepavali & Maal Hijrah ..kami amik kesempatan bawak anak2 jalan ke johor sementara saya larat bawak perut lagik..masa ni 31 minggu ..nanti cuti sekolah dah tak larat nak bawa jalan....muatan sarat :)

Kebetulan ada jemputan kenduri di Pasir Gudang...so sekali arung lah kita bercuti kat johor..
Ahad bertolak dari seremban 2 kul 9 pagi..sampai pasir gudang kul 12.05 min...ngam2 pengantin nak bersanding...

Lepas tu terus gerak check in KSL hotel ...first time datang sini
best jugak hotel ni cuma jalan masuk tu macam sibuk
Kami bermalam 3H2M ....hari kedua nak pegii legoland!
Saya rekomen lah hotel ni kalau nak bawak anak2 duduk memang sesuai sangat ..sebab ada waterpark!memang enjoy la derang


Bilik baru dan cantik!muat la 4 org kami anak beranak.

                                                                  Mak yong tembam...gila dah cecah 70kg!!

sekarang dah free entrance!dulu kena bayar..ada disc 15% kot...kalau bayar cam tak berbaloi lah..RM50 dewasa,budak RM30...free mcm ni berbaloi sgt2





Ada la  dinosaur tu gerak2 ekor...bunyi2 sket...pancut2 air..idak la keras mcm tu ja...budak2 ni seronok dok gi tahan kena pancut air ngn dino tu lah

Nak pegi hotel ni..saya booking dgn kawan saya ..dapat lower rate compared to agoda.
kalau nak..contact saya..nanti saya kasi nombor kawan

11 comments:

Syana said...

as slm..nk no kawan tu boleh? tgh survey hotel nk g bln mac. my email g.hidayani@gmail.com....tq

Syana said...

as slm..nk no kawan tu boleh? tgh survey hotel nk g bln mac. my email g.hidayani@gmail.com....tq

Farra Da Smiley said...

Hi ana..bagi no contact kwn awak pls..sy nk g 23 mac ni..tq

Farra Da Smiley said...

Hi ana..bagi no contact kwn awak pls..sy nk g 23 mac ni..emel farradasmiley@gmail.com..tq

UmMi 3A/TintaCyber said...

Hi ana boleh bagi nomHp kwn,,,,Jinabunai@hotmail.com

UmMi 3A/TintaCyber said...

Hi Ana bagi no contact kwn boleh, plan nak k sana bulan 6
Jinabunai@hotmail.com

rushdi said...

hi ana…boleh bagi no contact kawan tu…email saya rushdimn@yahoo.com…tq

rushdi said...

Salam ana..boleh bagi no contact kawan tu…email rushdimn@yahoo.com…tk

didi said...

salam ana,

leh tlg email details hotel kepada sy. Sy ingin check-in next week 7June. (faraint@gmail.com)

didi said...

Salam Ana,

tlg bg details kwn u tu bole? I nk checkin 7june. plsss !! TQ dear (faraint@gmail.com)

Khaleel Husaini said...

Kalau bilik 4 org tu berapa RM?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin