SAYANG BABY MAMA ..... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, June 10, 2014

SAYANG BABY MAMA .....

FUUHH FUHH FUHH .. hihi buang sawang sket kat sini...lama sangat tak kemaskini blog..
biasa la..malas+suntuk masa ..

pejam celik pejam celik dah nak masuk 6 bulan baby saye ...cepatnya masa ...lepas ni dah start makan dah
buat masa sekarang saya masih menyusu badan sepenuhnya..alhamdulillah ada rezki aryan dapat susu ibu..
hari2 aaya minum barli limau suam ..barli membantu menambah susu dan pekat jugak ,kurma ,epal ,milo ,oat sekarang dah jarang2..sebab dok minum barli pagi2 ..ulam pegaga ..passtu ambil jus perawan yg ada habbatussauda ..habatusauda ni menambah susu jugak..panas agaknya..jus ni kira utk jagaan keintiman wanita ..sekaligus membantu penyusuan.. hehe siap promote lak ..


ok berbalik semula kepada perkembangan baby aryan ... aryan meniarap masa umur 4 bulan..sekarang ni dia macam nak menjulur mcm askar tu..tengah berusaha tu..hari2 balik keje mengadap dia dulu la..
saya belum start solid food lagi..tunggu la minggu depan ke atau genap 6 bln nanti....

abang kakak asyik la kacau adik...berebut2 nak dukung..adik tido dikejutnya sebab nak main2
seronok la jadi yg kecik..dapat kasih syg melimpah ruah
aryan 5 bulan




ni suka geget dia ni..dia suka gigit mama masa nyusu ...




bila nak amik gambar adik jer...mesti ada yg mencelah nak jugak berebut masuk




2 comments:

nieda said...

dah lama x jenguk sini..tau2 baby dah 6 bulan. Tahniah..semoga dpt bf baby selama yg mungkin..

Ana kirana said...

terima kasih nieda :)
hehe biasa la malas update

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin