KONGSI …Lu Langsi Lu Mati | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, May 20, 2011

KONGSI …Lu Langsi Lu Mati

Tak paham plot cerita…tak paham motif pembunuhan
Tak paham dan tak paham..

Apa yg best sgt cerita ni sampai 7 Juta kutipan seminggu tu?
Yg kami pon..pi tengok jugak tu..haihhhhhh tak paham2….

Bagi aku….aksi dlm cete ni best  la…..shaheizy sam mmg best..pastu aksi kejar2 kereta polis tu…best lah..yg lain2 tu..biasa2 jer..lawak pon leh la nk gelak sikit2…lawak bodo pon yer jugak ...seronok dgr loghat utara ngn sam ckp kelate

Kami tengok pon sebab dah ada kat situ…nak tengok cerita pirate of the caribean …ingatkan tak ramai org sbb semalam hari keja kan…tapi andaian kami silap…
Ramainya manusia dok tunggu …..mcm malam minggu jer kekdahya…pastu pusing2 nak gi karaoke…mahal pulak bayarannya..so tak jadi..last2 tgk apa filem yg dalam masa terdekat ..nak tgk midnite..sgt tak sesuai ..

“tengok bang….org tak hirau pon minyak naik ka..gula naik ka..tiket wayang leh beli gak ..apa kisah minyak naik”
Eh tiba2 masuk isu nasional…

DSC06660
Nah hero kami!
Haha malas amik gambar kat poster…

Dia berkelakuan baik sepanjang dalam panggung ..

DSC06664

Bertiga saja…si kenit bersama pengasuh tidor kat kuala pilah..

Lepas dah beli tiket..baru asben ckp…”igt nak tgk kat astro first jer”
“laaa..awat tak bgtau tadi…dah rugi ni bang..hehe”

6 comments:

|| sue-imanja || said...

ramai komen citer Kongsi tu tak besh kan...pelik kutipan punyalah dasyat...awat tak tgk NKTM?...target nak tgk POTC gak...

Mak Su said...

depa nak tengok shaheizy sam cubit orng jate jeritk macamg ponde kot......

Anonymous said...

ehh..mak su pun dah tengok citer tu...

rynas said...

org terpengaruh dgn thriller dia kat youtube 800,000 orang tgk tuh

Chik Na said...

huh ..seminggu dah 7 juta...dasyat kutipannya

ana-kirana said...

sue,
tu la ..kami ni ter tengok haha..NKTM sold out mlm tu ramai kan dok tgu..hari 1st

mak su,
harapkan sam jer la yg best kot

rynas,
tudiaaaa...kami lagik tak tau apa2..hehe pi tgk apa yg ada jer masa tu

chikna,
kutipan jer dasyat...cerita tak dasyat sgt

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin