SAAT INI BOLEH JALAN BERLAGA BAHU | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, May 6, 2011

SAAT INI BOLEH JALAN BERLAGA BAHU

DSC06547
Ehem2….dapat teka kah kami ke mana…
Heheh bila lagi nak dpt jalan seiringan begini…
Biasa keluar…sorang ke depan..sorang ke kanan..kejar sana kejar sini….
3 jam luangkan masa bersama…tinggalkan anak sekejap…bahagiakan jiwa


DSC06549
Hari kedua ditayangkan …penuh panggung ..kami dah beli tiket sehari sebelum ..punya lah semangat..
THOR..mmg best…..mula2 tu aku boring gak…sbb alam fiksyen …pastu dah masuk ke alam nyata..baru rasa syiok
Hero dia perkasa tau ….

DSC06552
Wajib bergambar dgn poster filem..tanda kami dah tengok hikhik ..gambar dlm ni nampak putih pulak..cahaya terang sgt..

DSC06554
Ok dah..jom balik ..jgn ingat bujang lagik ..

Next!lagik 3 bulan la …

3 comments:

Mama Gee said...

ada special occasiion ke ni deting2 ber2 ni..ke sesaja je spend time berdua2an..? bila dh ada anak2...sesekali dpt berdua2an seronok kan...

n.a.j.w.a said...

lawa hg pkai tudung tu..awat tah tngk org pkai lawa aje..bla boh kt kepala sndri..alemakkk..failed :(

budak kampung said...

wah2...sweet la hehehe

kalau malas,jangan singgah sini
kisah sebelom & selepas kahwen
dunia facebook vs realiti

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin