BLOG CARI MAKAN…. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, May 30, 2011

BLOG CARI MAKAN….

Blog ni walau macam mana pon takkan ditutup atau private sekali pon..
Melalui blog ni...aku promote unit studio aku tu ..
 tengok bawah ni …

search

Dekat2 cuti sekolah..entri tiara dah up ….kata carian utk promosi tiara beach resort mencapai ke sini..

Jom cuti2 tiara ! utk cuti sekolah ni..tinggal 11 Jun jer masih kosong…jom tempah sekarang :)

Selain dari tujuan mengiklan kan studio tiara beach resort…ada la jugak pendapatan sampingan yg tak seberapa dari nuffnang…setakat sekarang dah cashout rm1k ..hehe berapa tahun tu ????bertahun2 …

2 comments:

Em's Family said...

anaaaa tak tau kenape tak boleh komen.. nyway tadi tulis.. tak tau bile emran nak bawak mira tido kat tempat Ana ni :)

ana-kirana said...

mira...tak per..takkan lari studio tu hehehe

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin