AISYA ADRIANA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, February 28, 2012

AISYA ADRIANA

Haritu entri utk aiman..hari ni entri utk aisya pulak...jenuh kalau ada 5 anak..5 entri haha..
Lama tak stori pasal aisya rasanya…..aisya skrg 3 thn 2 bulan ….bersekolah tadika kelas 4 thn ..seperti aiman jugak..aisya mengalami masalah lambat bercakap..tak tau lah gen keluarga saya agaknya..tapi saya ni bising aja..mcm aiman dulu jugak lah..lepas antar tadika…dah tak berenti bercakap ..harap aisya ada improvement..saya ckp ngn dia tak pelat ,bahasa penuh..tp dia still cakap pelat..tak per lah..slow2…

yg jadi tensen tu bila org sekeliling yg jmpa ker..kadang2 tu mulut tak da insurans… “laaa tak leh ckp lagik.. cucu makcik setahun lebih dah mcm bertih jagung bercakap” ..”errmm ya la..dia lambat sket …orang ni kite kena puji anak depa lebih2 ..senyap la kot

Aisya ni kan..kalau dia tak der…sunyiiiii sgt rumah…kalau dia sakit ke demam ker….mmg rasa sunyi tak best langsung...lincah…happy sokmo…merajuk pon sokmo!
Sekarang ni dia suka bergambar..pantang pegang henpon..mesti nak tadah muka dia…
IMG00157-20120129-1207
dia buat kite pening..dia takder lagik pening...
IMG00156-20120129-1206
jgn menari tiang sudah :P
IMG00155-20120129-1206
IMG00200-20120206-1031

IMG00201-20120206-1031

IMG00394-20120225-1240

IMG00404-20120225-1423
kiss utk acik2 semua...hihi kalah dang suria...oopss!
IMG1328969264873
dulu2 rajin ler dok susun2 gambar..skrg ni ....kirim salam saja la...ni pon nasib ada dlm BB


p/s: Dah penah try MADU TUALANG ?

3 comments:

sue zainun said...

hehe anak sue Amira lagi lambat cakap..dah 3 tahun tp ckp baru sepatah dua..tp xpe esok dah besor2 pandai le dia kan..huhu

Em's Family said...

aler.. emir pun lambat gak bercakap.. ape nak buat, some people kekadang suke compare yang anak derang / cucu lagi best pada anak kite.. masing2 ade kelebihan kan.. dun worry la, budak kecik lagi aisyah, tak yah takut

Sakio said...

biaq lambat asal selamat sudah =)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin