KEMBARA SUAMI ISTERI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, February 17, 2012

KEMBARA SUAMI ISTERI

tarikh kejadian : 12 februari 2012
tampat dikunjungi : seremban 2-k.klawang -seremban 2-nilai-sepang
jarak perjalanan  : 240km


kali pertama merempit jauh2 mcm ni...sakit punggung..sakit lengan dok atas motor uhuk!
kesempatan yg ada..digunakan sepenuhnya oleh suami utk bwk saya naik motor jalan2 ....
anak2 kak chom bawak pegi kenduri..so tinggal la kami berdua...elok la kan...peluang utk dating hikhik
IMG00260-20120212-1114
ready to go!saya tak da jacket motor lagik..sarung asben nya sweater jer hehe..kalau tak pakai apa2..nnt habis baju terselak ..

kami bertolak sban 2 ke kuala klawang ,kuala pilah ...tau2 jer la jalan kat situ mcm mana....asyik kona sana kona sini  aja la...seriau jantung cheq....uhuhu ..


IMG00264-20120212-1219
berhenti rehat kejap dekat jeram gading....kebas tgn pungung segala ...

cbr f2
berangan nak motor baru :P

IMG00266-20120212-1228
auwww...

IMG00267-20120212-1255
berenti minum...sebelum tu kat kedai ni ada byk gak la motor2 besar berenti berehat..kami segan la nak join ..jaket pon tak dak :P

ice room
lepas tu asben ajak gi nilai pulak..mula tu dia ajak pegi ikea...huwaaaaaaa..letih cheq  ..
so sampai nilai...rehat lagik kat iceroom..pekena fresh stoberi snow ice ngn air tembika,ais jer byk air tembikai tu...kena oder tambah air epal lagik..tak cukop

IMG00274-20120212-1514
lama ooo tak datinggg....

IMG00278-20120212-1617
lepas tu kami pegi sepang pulak.....tak da menda nak tengok..pegi tgk tempat org test drive new merc  ,
amik gambor jer...tak da makna nak testdrive..org tu tgk pon tak konfiden nak bagi hehehhe


IMG00279-20120212-1618



merc
last sekalik...........hehehe berani amik gambar jer :P


pengalaman naik motor jauh2 ni,...sakit badan keesokan harinya..lengan lenguh...mcm mana derang konvoi pegi jauh2 tu yer..dah biasa kot ..saya ni kena berlatih lagik sebelum nak join konvoi

3 comments:

riz said...

Best nyer ana dpt dating...naik motor lagik!aku dh lama x naik motor...kami nk kuar b'duapun bercinta coz wan jenis ingat ank...huhuhu

ana-kirana said...

riz,
aku pon bukan selalu leh kuar bduaan ...
ckp kt wan...kejap jer ehh kuar ..bkn tak balik ..anak mmg sentiasa dlm ingatan :)

Puteri Satu said...

oh tu yang kata kat iceroom nilai tu eh...?? merempit rupanya..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin