PRODUK YG SAYA SUKA UTK BULU MATA LENTIK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, April 4, 2012

PRODUK YG SAYA SUKA UTK BULU MATA LENTIK

Ok hari ni nak buat free marketing utk Maybelline ..hihihi ..promo tak berbayar ni ikhlas sket

Saya nak share produk saya baru try..saya pon tak tau lah dah lama ker mascara hypercurl ni ada ..sebelum ni saya pakai yg gemuk kuning tu …tu pon beli masa warehouse utk harga lebih jimat…harga kat farmasi rm35.90..warehouse rm20 kot ..

So sbb aritu tak beli masa warehouse..maskara dah habis ..pegi la terjah carik…ternampak mascara hypercurl ni..try2 mcm best..sbb dia punya brush tu bukan cam biasa tu…dia punya mcm sikat..gigi2 halus tu..so bila sapu..mcm sikat bulu mata la..pastu menambahkan kelentikan bulu mata tu ..tak caya cuba try :) mmg best la!

IMG00726-20120404-0730
Harga rm33.90 ..
IMG00727-20120404-0730
Sikat bulu mata  :)



Produk kecantikan yg saya suka selain mascara …produk kolagen ini >>COLLAGEN POWDER/PEPTAN F

2 comments:

Irfa said...

suka tgk org bulu mata lentik
tingin nak pakai maskara tpi x suka bab mencucinya..huhu

ana-kirana said...

irfa,
aaa kalau waterproof mmg leceh sket..sy guna baby oil jer cuci hehe..kalau yg gemuk kuning tu boleh cuci ngn air ja

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin