SUKANEKA yg PERTAMA utk PUTRI ,KETIGA utk PUTRA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, May 10, 2012

SUKANEKA yg PERTAMA utk PUTRI ,KETIGA utk PUTRA

Ok la ....cerita dah sejuk baru nak update.....tak sempat acik nak update..>>>ececece tak sempat kononnnn ke malas ?

kali ni sukaneka tadika mimos buat kat desa water park pulak..dan kali ni kononnya ..."abg..kali ni leh la fokus ..abg amik video..saya amik gambar "
sebabnya...dua2 anak dah join ..so tak da anak nak kilik jaga ..

konsep sukaneka kali ni saya rasa mcm family day jugak la ..kiranya lepas ja aktiviti terus leh main air ..mcm thn lepas buat kat zoo negara...lepas aktiviti leh melawat zoo pulak

game pon agak lain sket..gabungan fizikal dan mental  ...

layan aja la gambar yer...byk sgt gambar..nnt part 2 saya upload video pulak..
***gambar tidak tersusun harap maklum :) **


DATE : 28 April 2012
TEMPAT : DESA WATERPARK KL
TEMA : PATRICK vs SPONGEBOB

IMG00833-20120428-0812
mereka comei di mata saya :) ...utk bergambar boleh bekerjasama
kedua2 nya satu kumpulan..senang nak sokong tak berbelah bahagi

IMG00815-20120428-1413

first time sampai sini...ok jugak la waterpark nya....pastu ada terpandang iklan swimming class kat sini rm50 shj utk 4 sesi....nombor contact tak ambil pulak..sape2 berminat boleh call desawaterpark


P1250632
breakfast disediakan ..


IMG00794-20120428-1053
kontinjen spongebob dan patrick ..


IMG00840-20120428-1000
masa ni gi curi2 amik gambar aisya...dah dia tengok ja kami cembeng lak dia....sebelum tu ok ja cergas gelak2 ...ni buat nanges2 tak mau duduk bwh khemah



P1250638
aisya cembeng

IMG00835-20120428-0922
pendaftaran ..dapat barang2 sponsor ..ok la dpt payung besar ..best jugak..tahun lepas tak da apa2



IMG00852-20120428-1042

dimulakan dgn kawad masuk dan persembahan gym dari kelas 6 tahun...aiman turut serta membuat persembahan...nnt upload video nya


P1250639



IMG00847-20120428-1022

aiman steady ja...nampak la dah besar ...adik dok cembeng lagik time ni

P1250642
aisya dan aufa


IMG00846-20120428-1022



IMG00850-20120428-1032
senaman memanaskan badan...masa ni mau pulak dia ikut


IMG00804-20120428-1120
giant puzzle..derang 1st dpt siapkan..

IMG00796-20120428-1058

susun tin ..dulu kecik2 selalu main susun tin ni...skrg ni tak dak org main dah kot
ibu bapa dikehendaki tolong bagi panduan ja ...tu boleh duduk tepi2 tu..bukan saja2 saya nak menyebok heheheh

IMG00802-20120428-1116
preeettt mulaaa!



IMG00797-20120428-1101
kumpulan pertama yg siap..hurrayyy!


P1250658

game kedua pancing ikan
game kedua aisya..perah span dlm balang ..tak dak lak gambarnya


IMG00843-20120428-1018
bersedih lagik

IMG00848-20120428-1023
ini bukan duduk dan bantah yerrrr..hehe kebetulan lak sama ngn hari BERSIH yg tak berapa bersih tu

P1250660
P1250663

mereka dapat hadiah jam tangan spongebob n patrick...happy ja la budak2.bukan kisah pon
pastu ibu bapa ada game gak..biasa la saya mesti masuk heheheh


IMG00858-20120428-1141

lepas sukaneka mereka bergembira terjum kolam main air..saya hanya berehat sahaja disebabkan sebab2 yg tak dpt dielakkan hehehhe >>dah jgn dok igt i peknen pulak :p


lepas tu balik sombannnn...penaatttt...esoknya nak trip ke JB singapore pulak..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin