SOFA IDAMAN | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, June 5, 2012

SOFA IDAMAN

pencarian sofa berakhir...susah tul nak jumapa yg berkenan..
kali ni saya mencari sofa kulit pulak sbb yg lama fabrik tu dah kotor basuh pon tak keluar..alternatif nya tukar sarung sofa  yg mana saya rasa kos lebih kurang dgn beli baru..

makanya pencarian bermula..sebelum2 ni ada la tgk 2 3 kedai dah..tapi tak kena taste saya dan harga melampau berbelas ribu

pastu hari jumaat lepas..saya pegi sevey dgn kawan..mula tu pegi masuk Milanohaus kat kinrara tu..masuk2 ja berkenan dgn satu sofa ni..pastu tiba2 kawan ajak panggey tengok sofa yg bawah ni!
IMG01030-20120601-1257
terus jauh hati terpikat tergodaaaaaaa....full leather..design yg simple tak bagak sgt..kemas..color pilihan ...cuma harga jaaaaa bukan pilihan hehehehehhe

SA tu pon dok kata..cepat kalau u nak...ini set ada satu ja..pasni kalau nak oder ..tunggu 4 bulan pastu tak dpt rege yg offer aritu ..

saya pon bbm gambar ke asben..tapi tak da jawapan..nak merajuk la jugak

balik rumah sambung bincang nak beli yg mana ....sampai merajuk2 tak bercakap :p (merajuk sbb berbeza taste hihi)
lepas tu decide amik yg mampu milik...tu pon memenuhi kriteria asal yg dicari pon...simple2 ja

jadinya sofa ni jadi wishlist saya hahah sampai satu hari ada rumah besar yg boleh buat 2 living boleh la beli mcm ni :p ...pasang angan2 bukan main!

IMG01029-20120601-1257

keesokan ..sabtu  tu..dah merajuk kan..so tak jadi la plan nak bwk asben tgk kat sini..pastu camna ntah kul 6 ptg tu saya tergerak hati call SA tny..dia pon bgtau kata dah SOLD OUT!pastu apa lagik.. saya yg merajuk pon terus tebal muka ajak asben mai booking yg mampu milik tu,....takut terlepas lagik huhuuhuu


IMG01259-20120602-1959
duduk kali terakhir sblm tuan punya ambil hihihi
IMG01258-20120602-1959
tulis2 alamat ...kos penghantaran ke seremban 2 rm150 ..saya mintak kurang dpt ler rm100 ...
IMG01267-20120602-2007
mcm2 pilihan dan design yg ada kat sini.....dulu nama kedai ni Lavino..skrg derang amik perabot milano pulak..so jadi mylanohaus...

nak tgk ke sofa baru saya ahahahhah!ada nnt orang dok kata dlm hati beli sofa kecoh satu dunia :p
saya suka share kot la korang tgh2 sevey sofa gak kan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*











*
*
*
*
*





*
*
*
*



IMG01036-20120602-2051








PROMO sket :p

>>>tentang collagen yg saya jual ..lihat sini

>>>lihat kesan/kebaikan collagen di sini
>>>cara pengambilan collagen lihat sini

>>>facebook.com/CollagenPowderpeptanF

utk beli collagen contact saya :_
anamusa80@yahoo.com
019-2616765
bbm : 2816719F

8 comments:

Deq's Qienz said...

wahhh cantek nmpk ekslusif :)

yana lyana said...

elegan gitu..cantik!

ana-kirana said...

deq qienz
aaa cantik kann??hihi mengidam ja laaa

yana,
harga pon elegan gak tu :p ....tu abadikan dlm blog ni ..tengok jaaaa la

| SUE | said...

cantik²!
bila nk tayang sofa baru?

K.imah said...

kena buat mkn2 ni promo sofa baru kat geng joyah...hihihih

ana-kirana said...

sue,
hihih tungguuuu :p

k.imah,
amboi motip makan2 nk tyg sofa hahaha ..sila mai raya nnt :)

nad said...

akum pn ana nice sofa curlasstt gtew, berapa ekk harga die. saje je nk psl nk pindah umah ni tgh usha2 kot ade sofa yg canteq dgn harga yg berpatutan.

Ainul said...

cantik sgt :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin