SNOWALK i-City | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, December 3, 2012

SNOWALK i-City

inilah percutian musim sejuk kami ecewahhhh
  nak pegi main salji betul ntah bila ada rezki kan...so bwk ja la anak2 main yg tiruan pon...nak compare dgn salji betul pon tak tau mcm mana...rupa salji dlm ni mcm ais kacang tu la lbh krg

..salji yg betul halus lagik kot ..ntah sy pon tak penah rasa kan
sejuk mmg sejuk..nak rasa suhu bawah takat beku boleh la try..kami round sejam ja kot dlm tu..anak2 tak tahan sejuk..tu dah pakaikan baju 2 lapis kat dlm ..

tiket masuk snowalk kalau beli berasingan ..kalau nak murah sblm 6 ptg ..RM25 dewasa .kanak2 rm20 ,lepas 6ptg ..RM35 dewasa ,RM30 kanak2 ..
sewa kasut  RM10 ..gloves pon RM10 kot ..kami tak sewa pon..pakai kasut bertutup jer..gloves beli kat Daiso ..murah jer

tengok jer la gambar yer..dlm tu ada la 2 3 aktiviti leh buat..berani ngn tak jer :)

kalau nak keluar2 sekejap bg hilang sejuk pon boleh...kami keluar terus malas dah nak masuk balik..dah puas main dah kat dlm tu
DSC00137 AWAS!!entri ni penuh dgn gambar sahaja!! DSC00139 Mula2 sengih lerrr..tgk gambar last nnt..
DSC00141 Tak la tebal sgt salji tu… DSC00143 DSC00146 DSC00152 DSC00155 Ni jer yg mama ngn aisya main hehhe..mama pon takut nak main yg lain


DSC00172
DSC00173

DSC00177 DSC00179

DSC00183
Nak main salji betul tak tau bila kan….. DSC00190
DSC00194

DSC00197 Nampak cam byk burung..rupanya pantulan cermin DSC00200 Lelaki misteri DSC00203 Hidung dah berair…muka nak nanges mintak keluar DSC00205 DSC00207 DSC00206 DSC00208 DSC00209 DSC00210 DSC00221
Org kedah kata panas lit-lit =panas terik DSC00216 Tadi kat dalam nak senyum pon payah..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin