LAGU DAN DRIVING ... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 16, 2011

LAGU DAN DRIVING ...

sekarang ni kalau korang perasan ..kalau perasan hehehe...aku dah kurang update cerita2 peribadi..ntah jadi malas pon yer..pastu tak de menda sangat la nak cete..kadang2 tu rasa..eh menda ni perlu ke update?

minggu ni aku drive sendiri ..tak carpool..sbb tak mau kelam kelibut ...kalau carpool aku kena gerak keluar rumah awal...patah balik ke senawang..tapi jimat la sket duit minyak tol...kalau aku drive sendiri aku leh rileks sket ..jalan pon tak jem keluar lewat ..aku drive pon rileks..hehe sbb masa carpool bulan posa ni aku kadang2 terlewat sbb jem..715 baru leh gerak dari senawang ..makanya aku terpaksa memecut ..sampai opis sebelum kul 8...aku sorang2 tak kisah...tambah2 minggu ni radio dah start main lagu raya...aku drive pon ikut lagu..time lagu raya aku dok lane tengah..layan lagu  ...time iklan ngn lagu tak suka..aku dok lane kanan ..tekan minyak hehehehhe..

persiapan raya tak lengkap lagik...yg utama..tudung belum beli ..adoi tak da idea nak pakai tudung fesyen apa..baju kurung utk aisya pon belum lagik..aritu gedik tak mau buat siap2..nak beli konon..dah skrg belum cari huhuhuhu....kueh raya ala kadar saja...tempah pon sikit2 ja..tahun ni tak buat langsung..tahun lepas ada cobaan baut kueh paling mudah..tapi aku serik..hehe letih rasa dok bakar kueh ..waktu tu rasa..elok la oder..

langsir pon malas nak gi cari tukar baru...haritu plan nk tukar sheer jer ..org dah datang ukur kat rumah..tapi mood kureng sket nak mendeco rumah..tangguh dulu lah..tahun depan la kot..sekalik ngn cat..tu pon kalau rajin ...


No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin