HARI YG MALANG... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, September 12, 2011

HARI YG MALANG...

boleh ke kata malang..ermmm tukar sket..hari yg kurang bernasib baik ...
sabtu baru ni nak pegi open house ..sanggup tu nak meredah bkt jelutong smpai sg buloh  huhu..tak per la..org dah menjemput kan..pastu aku dok igt org yg sanggup pegi kenduri aku kat kedah tu ..ada yg tak sempat aku pegi masa derang kenduri....so time ni lah nak memberi lawatan balas ..

al kisah nya..baju raya kan dah la 2 lai ja..pastu dok arrange la nak pakai yg mana..merdekaraya opis lagik..dept lagik..oh pening ..baju sket ..

pastu last2 pilih baju sari ..huhuh dah ler beli mahai..mahai la bg aku..lebih seratus ..dah tu suka lak tu corak sari tu ..baju kurung pahang..selesa dan ringan jer kain ..tu org kata jgn syg2 sgt...tengah aku dok iron2  tu uhuhuhuuhhu....nangesss! ntah cam mana aku terpusing suhu ter panasssss ..pastu........sambung lah sendiri ...uhuhuhuhuhuhuhuhuuuh nanges tak berlagu
baru pakai 2 kali ...

aku nak cuba antar kedai jahit tu leh alter ke tak ..ada kain lebih sket..harap2 dia mau amik buat..

ok dah lepas kes baju terbakar....pegi beraya sselamat lah smpai bkt jelutong..org tak da gps..terlepas exit itu ini biasa la tu ..first time masuk area rumah org kaya2..mmg besar2 lawa betui la umah..nak amik gambar pon tak sanggup..sat gi org kata jakun hehehehe

lepas bukit jelutong menuju ke puncak perdana....selamat sampai..pastu nak balik pegi ke sg buloh...ha masa ni lah punca nya...exit puncak perdana..aku suruh amik hala kuala selangor..pastuuuuuuuuuuu...
ha kauuu sket lagik nak sampai tangjung karang..aku leh leka sbb dok baca buku..pastu dok rasa lamaanya nk sampaii umah kak aku ni..padahal dekat jer ..sebelum ni penah ikut jalan lama  dari puncak alam..kejap ja sampai..ni sampai sejam le bih tak tiba2...sesat barat rupanya!pusing2 jumpa jalan tu jugak..pening..pastu tanya orang ..selamat la jugak tiba ...tapi berapa kali u-turn lah...mcm ada setan tutup mata jer

tu jer la kisah hari yg tak berapa baik!hhuhu

2 comments:

nieda said...

cuti weekend ni penuhlah undangan open house..kita duduk puncak perdana..kalau tau boleh jumpa dan beraya rumah saya. hehe

ana-kirana said...

nieda..yer ker..awk dok kat mana..saujana utama?

saya pegi seri pristana aritu..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin