RAYA DEPT YG LAWAK GILER! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, September 27, 2011

RAYA DEPT YG LAWAK GILER!

Entri raya terakhir utk minggu terakhir bulan syawal….
Nak abadikan cerita raya peringkat division kami yg sgt best dan lawak gila!aku kata best bukan sbb aku borong hadiah hari tu yer..se-ikhlasnya mmg meriah dgn gelak ketawa ..kalori terbakar kerana gelak yg amat sgt sehingga aku terus lapar ssemula pada jam 430..majlis habis kul 2…..kwn aku kata perut gajah! Takut jugak sbb asyik gelak..sbb takut ada tangis lepas gelak tu ..

Majlis bermula dgn sesi bergambar2 ..backdrop cantik ..hantu kak limah pon ada sekali hihihihi …
Lepas tu ..ada sesi main teka lagu …aku dapat gak 1..lagu senang..pastu kebetulan dok depan ..sng la nak lari ke depan menjawab..kalau malu2 melepas ler hehehe..hadiah barang2 ikea..suka2 ja kan ..
Utk teka lagu..aku dpt hanger!hihihi jadik la..mmg perlukan hanger pon

Sebelum teka lagu..ada pertandingan anyam ketupat palas..aku tak masuk….tak mau memalukan org utara tak reti anyam ketupat hehe

lepas tu diselang seli cabutan bertuah...aku tidak ketinggalan  ..dapat jugak..hehehe ku sebut2 nombor ku bg naik..gurau2 jer masa en rahim dok cabut nombor tu..tengok2 betul pulak..rezki2...
dapat ler frame ikea  ..

pastu ada pertandingan kastu paling tinggi utk wanita..kebetulan mmg aku pakai kasut tinggi ,,,cuba jer nasib..

utk lelaki ada pertandingan pakai sampin plg kreatif....

selain tu..ada gak hadiah utk yg ada partner pakai matching..couple2 kena peragakan apa2 gaya pon heheh..ada la yg plg kelakar..gambar kar FB terlupa nk copy pulak..
yg ni kami kalah hehehe
and last sekali award utk best dress!
hihihi aku pakai baju tak ikut tema pon..depa kata tema classic..ntah mcm mana dpt jugak hadiah...terima kasih juri yg memilih..tapi kena catwalk dulu sblm dpt hadiah huhuhu...suka dgn hadiah tu..mmg mlm sblm tu anak aku bg pecah penutup balang kueh..pastu ari ni dpt ler hadiah pengganti utk hidang kueh/kek....rezki2...
mama15
Calon2 kasut tinggi hihiih
mama17
Pengadil nak mengukur kasut2 ..cer teka yg mana?

mama16
Finalis kasut tinggi …aku yg oren ..hehehe dan menang!dapat ler bakul baju ..mmg sgt memerlukan bakul skrg
mama18
Lepak2 nak tunggu cabutan bertuah lak ni

mama13
Tgh membuli sblm nk bg hadiah
mama11
hadiah utk kasut tinggi hiks
mama8
Cari2 pasangan yg baju sama..pose ajer apa2..

DSC07887
Tuah ayam Nampak di kaki…tuah ana di balung ayam nya hehehe..balung ayam dah naik ke kepala
(stgh tak paham balung ayam tu apa ..pin kat kepala yg labuh2 tu..aku panggey balung ayam)
mama7
Ngn VP en ali ..
mama19
Gadis2 dan CEO (hiks gadis!)

**credit gambar kepada bie dan kak ezni

3 comments:

| SUE | said...

wow! mantop baju!....gorgeousyer ana!!!

Em's Family said...

banyak nyer menang.. ke one of the committee.. andddddd cantik lah baju... lain pulak tengok muke ana..

ana-kirana said...

sue,
malunya i hiks!merah tu kot menyerlah

mira,
hahhaa committe tak leh join :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin