MERDEKA RAYA 2011 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, September 22, 2011

MERDEKA RAYA 2011

Date : 13 Sept 2011
Venue : Bukit Jalil Golf Resort

Misi nak naikkan berat badan bulan ni..so tak da istilah DIET buat masa skrg..masa pas posa aritu turun 1kg ..sekarang nak naikkan balik 1kg ke berat asal….sebarang jemputan makan2 mmg tak akan ditolak kecuali ada sebab2 tak dapat dielakkan .  :)

Minggu ni minggu terakhir kot orang buat open house…jemputan di banting insyaallah akan dihadiri ..(kalau tak da hal mendatang )
Kat opis jugak tak ketinggalan….minggu lepas majlis merdeka raya mimos…lepas tu dept2 lak buat open dept ..wahh sonok betul melantak!
mama3
Aku pakai baju recycle aja…bersama kak shahi dan kak zan
mama5
bersama putra ku seorang

mama6
geng perempuan dept

masa tengah keluar nak amik makanan ..tiba2 datang org tanya
"eh akak nama apa"
"ana"
"dept mana"
"micro....."
"oooo nama penuh apa? "

tu jer..aku igtkan saja nak kenal2 kan ....

dah nak dekat habis majlis...tiba2 nama aku diumumkan utk top 3 best dressed kategori wanita...hhuhu ..
subjektif sebernarnya..aku rasa biasa ja baju  tu ..kot dia bekenan balung ayam dikepala ku kot hehehehhehe
igt naik pentas leh dapat hadiah terus...kena buli dulu rupanya!!!
depa pasang muzik pastu kena gayakan apa2 pon  ...
huhu time aku kena lagu aserehe tu ..lama lak tu..tak aci tul!

mama2
akhirnya..dpt no 2 ja ...nari pon ala2 kadar ja ..malu yg amat sgt...kenangan betul rasa

DSC07087
suka tengok aiman berbaju melayu johor gini..

P1240689
akhir sekali..selamat hari malaysiaaaa!!!
saya anak malaysia ...

2 comments:

| SUE | said...

baju recycle pon totap mantop

Anonymous said...

cantik tudung..mana beli?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin