HARI DIA PULAK …. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Saturday, December 24, 2011

HARI DIA PULAK ….

24 DEC 2006...Hari ni hari aiman dilahirkan pulak…senang kan mama haha..borong bulan 12 ja …kalau ketiga pon nnt kite borong gak hihihihihi ….

Kali ni celebrate awal ..bulan nov aritu lagik dah..sbb nak celebrate ngn kwn2 kat tadika dia ..kalau bulan dec cuti sekolah tak ramai kawan2 datang ..ni bukti mama dah raikan aiman ngn aisya tau..jgn dok mintak kek lagik ..hahha kedekut punya mama

22112011195
Mak yg over…anak muka masam…betul2 time derang baru bangun tido..huhuu..padahal dia yg request nak kek boiboi
22112011196
Adik menten jer ceria …bangun tido ka apa peduli apa dia
22112011197
tayang lobang hidung pulakkk

22112011190
2kg kek coklat utk derang…t u pon berlebih2 ..
22112011199
Senang..celebrate kat kantin tadika jer …mama jimat.. P
Tapi mama kan dah bg hadiah utk aiman ngn aisya..
Ditambah pulak bapak pon bg hadiah lagik…cukop lah..mama tak beli apa2 dah yer..

Mama hanya berdoa..aiman jadi anak yg soleh,membesar dgn sehat,dlindungi dari kejahatan ,cemerlang dunia dan akhirat…..ameeeennnnn….Selamat ulangtahun ke 5 !

2 comments:

Sue said...

jual kek ke tu?? hihiiii..meh jenguk belog ai plak yer..talk abt parenting, relationshp,kids,fashion and many more!! i follow u yer..nanti leave me a message tu tau

Aleeya (Yaya) said...

slm ziarah...wah kek boiboiboi laa..klo my doter nampak ni mst dia suka hihi..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin