TENTANG REZEKI ... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, December 6, 2011

TENTANG REZEKI ...

ini adalah sejarah...selama 31 thn ni tak penah dapat grand prize lucky draw ...tak kisah la value berapa kan..janji grand prize ..
baru2 ni ada family day mimos kat sunway lagoon..ada 5 hadiah utama yg sgt menarik ..aku berdoa supaya dapat salah satu nya heheh...tetapi pada hari tersebut langsung tak dapat apa2 huhuhu.. 60 lucky draw...tak da rezki..so hari tu bawak balik selai towel jer la..tu pon masuk satu jer sukaneka  ..dan menang ehhe...

lepas tu dlm kete pada hari lain " alaaa jelesnya kak D...dapat lucky draw ..huhu bagi ana lah" kak D dapat  no 5 ,ipod touch
"rezki kak D kat sini...ana tak dapat kat sini..dapat kat tempat lain nnt "
"ameeeeennnn "

selang beberapa hari ...ada seminar ...mmg kena pegi pon...ada jugak lucky draw...tapi aku tak mengharap sangat lah ..sbb tgk hadiah pon gadjet2 yg aku bukan kaki game ke apa kan ..haritu dapat ipod shuffle pon tak guna2..igt nak jual jer..ada ke org nak ek ..

ok berbalik kepada cerita cabutan bertuah ...dah sampai ke sesi mencabut2 ni ..ada 12 cabutan ...masa derang announce hadiah voucher parkson rm50 ..aku kata..ahhh dapat ni pon ok!

pastu derang suruh peserta cabut...aku pon kena cabut gak..masa tu wish tercabut no sendiri..tapi dapat no 008 ...
dah habis2 tu..tibalah time utk grand prize pulak..yg ni director company tu yg kena cabut ...
mcm tak pecaya bila dia sebut no kat bawah ni!
30112011215
Nombor yg bertuah itu ….. 045
seronoknyaaaaaaaa....tu la kan kalau tak harap sgt..dapat pulak..kalau mengharap2 tak dapat pulak


30112011216
teka apakah itu???

jeng jeng jeng.......
30112011217
hahahah ..aku bukan pencinta game..tapi nampak gaya nk berjinak2 jugak la pasni ..dah ada depan mata

30112011218
aiman dah tak sabar nak main...cd tak beli lagik nak oii...mahal nauu cd nya...
sebenarnya takut nak bg dia mula main...takut ketagih pulak pasnih...


terubat jugak la kesedihan tak dapat masa kat sunway aritu...alhamdulillah..

4 comments:

bie said...

woooo...nk jeles jugak...hahahaha

MrS. F!zA said...

perghhh..grand prize tu kak.. mmg rezeki anak2..

Em's Family said...

lucky draw ala2 gini tak pernah menang, tough luck.. lepas ni aiman ronggeng sakan la main game :_)

ana-kirana said...

bie ,
tunggu rezki kat tempat lain :P

fiza,
1st time akak dpt fiza..hehehe

mira,
alahhh mira punya hadiah grand2 lagik ...jeles tau..nak gak masuk contest

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin