SAYA SELALU BAYANGKAN….. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, January 13, 2012

SAYA SELALU BAYANGKAN…..

Selalu….selalu sgt. ..
1.selalu bayangkan …balik2 keja…rest sambil diurut2
2.selalu bayangkan lepas buat kerja rumah ….lenguh2 di badan…duduk bersandar sambil diurut

Itu jer la yg selalu dok bayangkan pon ….sekarang pon mmg en ali lah tukang urut nya…tapi lepas tu saya kena urut dia balik …siap ada timer ok …nak bagi sama gak jumlah masa tu ….lepas tu lenguh la balik …

Kalau ada apa2 pon…betting ke …denda ker…urut mengurut lah upahnya ..betapa lenguhnya badan ni ..dah tua agaknya :P ..org tak der maid ..gini ler kekdahnya hihik

Tiap kali en ali jadi mangsa…tiap kali tu saya sebut2 …”ish besnyaaa haiii kalau ada ogawa ..abg tak yah susah2 urut”
Dia tadah telinga jer…brp kali saya dok sebut..sebut jer la….
IMG00105-20120109-1925
apa yg kite cakap2 tu doa..so apa yg kite wish tu..sebut2 la selalu....
en ali setuju nak kongsi sama2 ...dia kata ni kira hadiah bersama utk  anniversary kami nnt..so no hadiah2 lagik nnt hehehe

IMG00104-20120109-1925

Ogawa Smartmate Massage chair   ..

Sekarang benda alah ni dah jadi pembakar semangat saya!semangat nak buat kerja rumah….sbb lepas tu leh rileks diurut2 ….
Balik rumah lepas keja pon terus terkam kat sini dulu….best sgt!masalah lenguh  tiada lagik …hihi mcm iklan pulak :P ..kawan kat opis pon berjaya diracuni utk memilikinya…2 org gi oder lepas saya oder..hehehhehe tak dapat komisen pon uhuk! ..ogawa tak nak lantik I jadi duta ker :P

6 comments:

Em's Family said...

best giler dapat hadiah ni.. !! seriously!!

Mama Haikal n Hakim said...

uwaaaaa...nak jugak....

ana-kirana said...

mira,
hehhe kongsi2 beli mira.....dapat free lagik syiok :P


sal,
apa lagik..angkut 1 sal hehhe

Nur Raihana Abd Rahim said...

mcm best je..how much?

ana-kirana said...

raihana,
murah2 jer..beli masa christmas sale ....tak dak sale kaluuu tak beli laaaaaaa

n.a.j.w.a said...

owhhh best nya hadiah anniversary hangpa... aku pun suka urut2 ni la..umar la jd mangsa skrng.. sbb dia pandai urut.. either aku mntk tlng urut or dia offer nk tlng urutkan..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin