UNSTOPPABLE... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, November 24, 2010

UNSTOPPABLE...

jantung ku duduk tak diam bila tengok cete ni.....
berdegup laju selaju ketapi ni

tak lepas menggenggam tangan pasangan sbb cemas

hahaha..ntah2 aku sorang ja kot dok rasa cemas...
aku tak reti nak review ...aku leh cakap best!
kisah ketapi yg tak der driver yg bawak bahan mudah meletup..so  cete ni usaha nak stop kan ketapi tu
hensem hero dia auwwwwww!


balik kedah aritu ler...hehe amik kesempatan gi tgk wayang...mak tlg jaga anak2 ..aku dah tidokan derang dah..mula tu asben nak tgk Skyline..tp aku tak minat sgt cete2 penuh fantasi ni..aku suka manusia betul..

malu tau nak amik2 gambar kat public ...dah tu ada 2 3 org dok sengih2 tengok masa tgh dok posing amik gambar kat sini..
mesti derang pelik...apa hal kat sini pon nak amik gambar..

@ Big Cinema Alor Setar Mall

6 comments:

Puteri Satu said...

hish.. jeles betul tengok orang tu.. macam anak dara sunti... gegegege...

atie said...

Memang jeles enjoy macam baru kahwin lak, hikhik....Eh na, cantiklah handbag na tuh,hahahha tetiba jer, betullah berkenan lak

my little family said...

ambik je gambar.. mcm kami tiap kali p mesti ambik gambar anis kat banner tuh..pastu mama dia tumpang sekaki la..ekeke
tp jeles la..tgk ramai geng dok tgk wayang ni.. akak ni sbb xthn dok atas kerusi lama2 + asyik nk p toilet je... klu dak mmg p dah..

AyunasiA said...

betul betul betul! best, kan?

ana-kirana said...

k.puteri,
hahaha tgk betui2...tgk sekalik lagi nampak mcm 'bunting'

k.atie,
sekalik sekala kak tie nak meronggeng berdua..
beg tu leh gi carik kat charles n keith :) murah2 jer kak

k.ayu,
mmg la bwk perut tak larat nk dok lama2...tunggu la kuar bb dulu..ehhe pasni tunggu bb besar lak baru leh gi tgk .. :P

ayu,
aaa !

SUZIE APAI said...

hiks...ngalahkan pelancong myanmar korang laki bini...hahahha..

tak pe, fedulik la kan..time gediks sampai, aper kita kesah.yg ptg tak kacau hak orng kan?

tune kepala ko lebih kureng mcm aku la..hahaha...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin