KEMBANG SEMANGKUK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, March 3, 2011

KEMBANG SEMANGKUK

perbualan yg menyebabkan mana2 wanita akan kembang dan perasan muda hikhikhik !uweeeeekkk

situasi di kedai perabot ...jamu2 mata
"saya nyerkatil queen jer...jenuh berhimpit 4 org bila time derang bangun cari"
"eh anak dah dua ek?" ~ cececece...auwww nampak cam anak dara ker :P
"aaa dah dua dah"
"ooo umur brp" ~~cececece sekali lagik hihihhiih
"31 "
"oooo kena panggey akak la ni"

hihihi kembangnya sekembang idung ku kat bawah ni :P

DSC06195
muka ada cahaya iman dak?hahaha baru pas solat...pucat lesi tak mekap ..mmg malas nak pasang mekap dah..jap gi nak solat asar lak

update corset :-
Corset jenama X ..bru pakai nak masuk 2 minggu.
efek ramping belum ketara...buncit still ada ..tapi asben kata nampak cam berkurang sket kebuncitan
kecian laki kena layan "bang..nampak kurang tak lagik"
"aaa kurang la sikit "ntah dia nak amik ati aku atau ikhlas atau jawap dlm paksa hihihihih

-dari segi berat..turun 1kg...mmg mengurangkan makan..sbb tak leh makan byk...sengkak rasa
-dari segi keselesaan -ok..sgt selesa ..aku pakai keja tak gatai dan tak sakit2 badan

nnt tgk update selepas sebulan...inci kurang ke tak kat pinggang...aku target nak beli jeans bila inci  dah turun

9 comments:

nieda said...

nampak cun jer..hehe. that why org x sangka umo dah 31

Najwa said...

haaa..x mekap pun lawa..natural beauty gitu..aku kalo x mekap muka x ubah cam hantu mak limah..hahahaha

|| sue-imanja || said...

ana nampak lagi cun tanpa mekap.. ikhlas ok

Noorul Azuwar said...

kalau berjaya beli jean baru, kena announce corset brand apa.. mesti ramai nak pakai.. muahahaha

ana-kirana said...

nieda,
auwwww u ni menambahkan kekembangan idung i :P
perasan2 jap..bila lagik nk perasan kan

najwa,
hahha hantu mak limah tak penah tgk... :P

sue,
yer ker sue...cam pucat la su kite tgk ..kat umah pon at least tenyeh lipstick sket

nurul,
hahhahah nak tau kena private msg yer cewahhhhh

Em's Family said...

alaa Ana, tak mekap pun dah cun dah.. tak nampak macam anak 2 dah pun

ana-kirana said...

mira,
hahaha jgn la dok menambah keperasanan ini hikhikhik

fiza said...

Ana...pendaftaran darjah satu setahun sebelum masuk sekolah la...tak leh nk wat awal2....dulu kita tanya kat putrajaya camtu gak jwpanya

ana-kirana said...

fiza,
ooo gitu pulak ek..dulu ada kwn bgtau kata masa 5 thn...la ni rule baru lak kot ek..
anyway..thanks yer :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin