FOR MY HUSBAND ….from isteri bijak :P | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, March 29, 2011

FOR MY HUSBAND ….from isteri bijak :P

Hadiah tertunggak dan advance ..
Sblm ni dia nak helmet..aku tak layan..mcm mana nak layan...motor tak de..tapi nak helmet..pastu dia beli sendiri lepas dpt motor…pastu nak glove…dia dah beli sendiri gak..

Last sekali bagi jam…
DSC06265
Balut senyap2 dalam bilik…konon nak surprise hahahha…surprise la sgt

DSC06268
2 IN 1 ….utk anniversary bulan JAN …dan utk besday bulan APR …bukan kedekut..bijak berbelanja ..suami mesti suka kalau isteri belanja berhemah kan kan kan kan

DSC06281
Terus bukak pakai…pastu malu tgk gambar sendiri ada bulu banyak…
“laa malu apa…mancho paaaaaa :P ”

Dia mmg nak sgt2 jam mcm ni…sebelum dia kawen dia pakai jam digital…
Lepas kawen aku bg hadiah jam jenis analog ..jenis rantai…
Pastu dia nak mcm ni balik …kena ngn jiwa dia kot (match ler ngn color motor tu)…kami gi beli sama2…ngn anak lari sana sini..
Pastu aku paksa dia buat2 tekejut masa aku bagi nnt hahahha…layan ajer la

DSC06285
Dua dalam satu …ada benda tersirat disitu ..

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin