MeH KITE MENJARUM! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, July 14, 2011

MeH KITE MENJARUM!

ni bidang yg tak penah2 aku cuba buat hahahha...pegang jarum pon boleh bilang ngn jari....
aku pon tak tau apa yg menolak diriku utk buat benda alah remeh temeh ni..
haihhhhh..nak kata jimat ..beli manik saja pon dah puluh2 hengget..campur bekas manik nak simpan..campur nak beli chunky beads lagik
DSC06913
aku akan start buat dgn design paling senang sekali ...dah start dah tadi..dah tersalah hehe biasa la kekok..pastu org2 dok tengok..bunyi2 suara komen itu ini lagik ler aku tak leh..

harap berjaya siapkan..nanti aku tayang walupon buruk tapi hasil tangan ku ..terima jer la huhuuhhuuhhuuh

ok..color tema tahun ni mcm color tu dlm gambar ni ,maroon purple nak coklat2...haha tak tau color apa..tu kena flash

3 comments:

NaZa said...

good luck la... tahun ni raya bling-bling... hihi

Hajra Tudung Shoppe said...

MCM KENAL JER TEMPAT MENJAHIT TUH..

bie said...

chayokk!! eh buat kat surau ke tu? ngengenge..cuti xmasuk surau hihi

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin