PANDUAN MEMBELI RUMAH PERTAMA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, July 22, 2011

PANDUAN MEMBELI RUMAH PERTAMA




































kepada yang belum memiliki rumah dan masih mencari2 utk membeli rumah,..boleh lah cuba baca buku panduan mudah membeli rumah pertama anda.
Penulis buku ni adalah kawan aku..so nak tolong member sebar2kan  pasal buku ni..
penulis dah ada rumah 4 bijik di usia 31! mula beli rumah usia 24 ..muda kan..
so dia share bagaiman cara dia buat

nak beli kat MPH pon boleh rm39.90
nak beli direct ngn penulis rm36 termasuk pos..boleh contact dia yer!














































"Alhamdulillah edisi pertama buku Panduan Mudah Membeli Rumah Pertama sudah habis dijual.


Menyusul ialah edisi kedua yang lebih mantap. Mempunyai 19 bab (tambahan 2 bab) serta voucher bernilai RM70.


Khas untuk pembaca blog ini, buku ini boleh dibeli terus drp saya dengan hanya RM36 (termasuk pos ekspress). Jika dibeli di MPH harganya adalah RM39.90.
http://investandtravel.blogspot.com/
Jangan tunggu lagi, hubungi saya di 019-3544321 utk menempah buku ini. Sekian, terima kasih.
http://investandtravel.blogspot.com/ "


ada lagik ...beli buku rm36 ..tapi dpt baucer homestay rm70!
yer..anda boleh dpt kan voucer rm20 utk 2 hari 1 malam di Tiara beach resort..studio saya tu ler...
dan jugak voucer rm50 utk homestay di melaka 3h2m hakmilik penulis sendiri..

apa lagik..dapatkan sekarang!!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin