PROGRESS... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, July 29, 2011

PROGRESS...

hehhehhehehe..semalam tido kul 1..tak sedar dok pulun jahit manik ..tidokan aisya..tgk bola....masa tgk bola tak leh buat keja lain....fokus hhehe..masa gol penyamaan singapore aku dah pegang penyapu ...pastu mop rumah sampai abih game..jeling2 lah tengok ..tak ngadap dah

perkembangan projek manik aku ni..baru siap banyak ni heheh..bukan per..lunch hour jer keluar..balik ofis tak sempat dah nak lepak2 dlm surau menjahit...nak menjahit kat umah,...kena tidokan heroin dulu yg kesudahannya aku hanyut sekali
DSC06932
ni kat bahagian lengan ..buat manik tabur jer..paling senang sekali..nak design2 tak kretip..tak sempat browse tenet nak tengok contoh2 corak jahitan ..so belasah lah

sempena Ramadhan nak tiba ni..aku nak mintak maaf kalau2 ada tulisan yg mengguris hati korang..
harap2 blog ni tak puasa lah ..hehe sedikit kebizian sekarang ni

Selamat berpuasa semua!

3 comments:

fiza said...

amboi ana...gagah jahit manik...ader bakat tu...leh lah tempah nnt...:P selamat berpuasa...

ana-kirana said...

fiza..hikhik...tangan kayu fiza..baru nak melembutkan sket jari jemari ni..

selamat berpuasa kt awk gak!

fiza said...

kira ok la tu chayuk chayuk....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin