KOMEN MEREKA (CUSTOMER FEEDBACK) | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, February 14, 2011

KOMEN MEREKA (CUSTOMER FEEDBACK)

Aku letak komen yg aku terima melalui email dan maklumbalas di forum ,
Kena ambil perhatian yer…ni pendapat mereka….seronok atau tidak bergantung kepada individu..ni pendapat masing2 …

Tetamu yg menyewa 3-4 feb (raya cina) ..dan nak terus booking utk cuti sekolah nnt pulak..gara2 anak tak puas main
testi3
“Salam,


Thanks... akak sekeluarga seronok dengan percutian di Tiara PD. Just to inform that akak bayar RM80 pada Makcik Misyatin. Duit refund RM50 boleh tak akak gunakan untuk deposit for next stay @ 12/3 - 13/3.”

Tetamu 1-2 feb..dia rajin tlg update kan aku lagi pasal wristband tu
testi
“Puan,


Bayaran gelang telah pun mula berkuatkuasa bulan Feb 2011. Saya dimaklumkan tiada lagi pemberian gelang percuma diberikan walaupun membuat tempahan bilik dengan pihak TBR sendiri.


Saya telah pun kembali ke KL semalam dan bilik studio F-3-22 memang best dari segi lokasi... hopefully kalau ada peluang lagi, saya akan call puan...


tq..”


Kak ina dari johor,5-6 feb (forum cari) ..
tiarabeach2
“Ari ahad lps baru blk dari TBR, ambik studio room dgn biscuit_marie, biliknya mmg selesa n agak besar...wpun check in lambat tp owner baik n lebih kurang... tak rugi ambk dgn dia... cuma tk puas main air cz ramai org..”

**biscuit_merie >>refer kpd nick aku
Ok..haritu k.ina lewat check in 30 min..mintak maaf sgt2…sbb minggu tu mmg runner dan cleaner kelam kabut ..cuti panjangkan..harap pas ni tak terjadi lagi mcm ni..

Check in awal dibenarkan dgn syarat ..”bilik dah ready awal,boleh request check in sblm kul 3pm” dgn kata lain..kalau hari sebelum tu tak de org bermalam..boleh la check in awal..kdg2 org sblm tu checkout kul 1pm..Itu yg takut tak sempat

Komen utk TBR …
tiarabeach
“Aku baru abis bercuti di TBR 3&4 Feb cuma tak ambik bilik tt lah sebab dah penuh ... cuma nak bagi testi kat sini TBR memang best lah parking senang ... budak2 nak mandi pun tak takut, pool safe guard ramai bersedia je nampak budak2 nak lemas standby nak terjun ... overall tempat pun bersih ...
Sapa2 nak bercuti ke PD leh lah gi TBR ...


p/s next time kalau ada rezeki tt aku book dengan tt lak yek .. “
**tt =tuan tanah/tuan punya topik


ni pulak sue yg baru stay pada 9-10feb baru ni..
tiarabeach3


testi2


TERIMA KASIH BYK2.kepada yang memberi sokongan ..dan menyampaikan iklan kpd rakan2/saudara (^___^)

Hanya Dia mampu membalas ..
Nak cuba cuti2 Tiara ? klik sini :)

4 comments:

Iza Shariza said...

alhamdulillah... rezeki ana.. gd luck!

Chik Na said...

insyaallah kalu plan p PD saya akan book apartment dgn ana .. anak-anak suka p TBR..baru sekali pergi TBR

ana-kirana said...

iza,
tq..harap2 rezki berterusan ...

chikna,
nnt calling2 la yerrrr...

farra8979 said...

nanti klu nk g PD bley la calling2..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin