MUSTAJAB KE IDAK....? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, February 21, 2011

MUSTAJAB KE IDAK....?

apa saja utk mu ...PERUT ku ...

BMI aku skrg ngam2 ok ja..21 gitu rasanya ..range normal lah ..
problem skrg ..nak BUANG LEMAK KAT PERUT!!
losyenmustajab
saja ja cuba ni...sapu kat perut ngn peha

ni kes tgk rancangan london weight management tu ..aku tgk dia sapu krim berunsurkan halia utk rawatan..aku pon belasahhhh cari losyen halia

sedap la ..rasa panas2 gitu...berkesan ke idak ..entah la..satu tiub tak abih lagik
lemon
lemon ..minum ngn air sirap atau teh o ..atau aku belasah makan begitu saja...cicah kuah rojak

DSC06068
utk mlm...epal ngn sunkist...ni kes utk tak makan malam..>>kalau tak tahan belasah maggi hahahaha

dan satu lagik..
jeng jeng jeng....

tungguuuuu..!tengah mencuba ...

6 comments:

k.imah said...

chaiyok ana..usaha tangga kejayaan...hihihihi

nieda said...

nanti dah lost weigh share sikit..hehe

Najwa said...

jgn xmkn mlm ana..mesti mkn..tp mkn awal..before 8pm..

JJay said...

yg pertama tu..tak mustajab langsung...tak jadi langsung...fail betul...aku tau sebab aku penah try...hahahaha
aku cadang hg sapu kat perut n cari bengkung infra red tuk pakai lepas sapu..baru jadik...ni aku try masak 3 minggu nak keja tp tak muat kain baju kurung..perut tak kecut sebab tak pantang betul2..lepas uat mcm tu baru kecut sket perut..

lemon tu minum dengan madu masa baru bangun tido...bancuh dgn air suam.. ni aku buat masa 3 minggu desperate tu la.. jadik jugak..if takdak lemon, limau nipis pun ok jek..

try-try...nanti update sini jugak..

ana-kirana said...

k.imah,
hehe dah rasa badan ringan sikit skrg ni haha..psiko sungguh

nieda,
nnt tgk..kalau inci kurang kita bgtau naaa..

najwa,
makan buah tu kira makan gak kan hehehehe

jj,
patut la tgk tak surut2 hehe ..aku baru test pakai dgn corset seminggu...nnt tgk ada berkurang tak inci2 di perut ku

ok..nnt try campur madu lak..la ni aku dok bancuh ngn teh o la

ain said...

lemon ni mmg berkesan nak get rid lemak2..
ain pun suka minum ayaq perahan lemon ngan madu...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin