TAK PERNAH JEMU | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, February 8, 2011

TAK PERNAH JEMU

Part 2

walau pegi berkali2...tak pernah rasa jemu....tak tau lah..suka lepak kat atas sana...sejukkkkkkk
kalau masuk theme park mungkin jemu gak kot...tapi kanak2 tak pernah jemu...
tapi sayang tak leh nak masuk main byk sbb..syarat tak lepas utk aisya...tinggi min tak lepas..
takat2 family ride jer la

so kami plan nak masuk outdoor park pada keesokan hari nya..
petang tu just naik mini train ngn gondola jer... nak lepaskan gian mereka saja

DSC05945
mini train...kite mmg tak rasa apa2 yg hebat pon

DSC05950
tapi bagi mereka...dapat dok kat kepala ketapi dah kira hebat  seolah2 dia yg bwk tu


DSC05954
malas jugak nak Q ...spt dijangka...ramai org...so pilih rides yg agak2 leh tahan nak Q..
tak tahan ngn si aisya tak leh dok diam

DSC05952
senyum konon2...tapi tensen ni hahhaha

DSC05961
dalam gondola...leh ler rileks kejap

DSC05959


DSC05965
lihat gambar ni...mcm aiman tak de tangan kan

DSC05966
sayang tak clear....aku suka aiman bagi pose gini


lepas tu kami meronda amik angin malam yg sejuk gilerr...

bersambung ....

7 comments:

|| sue-imanja || said...

Happy Belated Anniversary ana...wah jojes gila kowang celebrate yer...

ana-kirana said...

thank sue...
ala sue..biasa2 jer..tanda ingatan

Mak Su said...

happy anniversary :D

layankan aje budak2 kan. mereka hepi, kita pun hepi

SUZIE APAI said...

ana..gambo blur tak puas aku nk telek tudung ko

ana-kirana said...

maksu,
tqqq..aaa derang pon yg sonoknya

suzie,
hang nak belek tudung apa...aku dah pakai berkali2 dah aihhh

riz said...

wah...mama & bapak mithali,
happy belated annyversary!!!

ana-kirana said...

riz,
Tq...misali la sangat kannnnnnn
hang tak tengok masa aku jadi singa :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin