MALAM TU KAMI SGT BERTUAH... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, April 19, 2011

MALAM TU KAMI SGT BERTUAH...

malam tu malam bila?
ok..suka kan buat cerita tak lengkap hehehe...minggu lepas ler..ada family day tnb kawasan kuala pilah
tempatnya kat kawasan kampung..kat pantai kg kuala sg baru...oh mmg kelakar giler kes kami sesat nak sampai sini...terbahak2 gelak dalam kete sampai nak terkencing

cerita tentang aktiviti kat sana..nnt satu entri..

aktiviti kali ni...aiman pon join....yg penting semangat ..mak dia semangat..pak dia semangat..anak pon kena semangat
kami masuk apa2 game yg boleh masuk...kategori remaja pon aku masuuukkk hahaha

DSC06472
pada malam penyampaian hadiah


DSC06466
kami dok di 'satu tempat yg bertuah'
ni adalah hadiah2 pada mlm tu...bukan lah hadiah grand2 pon..sekadar suka2 jer ..

DSC06458

DSC06475
hadiah lucky draw utk kanak2....dua2 anak aku dapat..berturut2 nama naik...tu yg syiok tu
dapat tabung ..elok la..tabung dah bersusun kat umah tu  utk dipenuhi bapak


DSC06471
kerusi yg bertuah hehehe
cabutan bertuah seterusnya...utk 5 kerusi yg ada nombor...kebetulan.....masa dia nak announce cabutan bertuah ni..aku bangun gi depan jaga aisya...masa tu MC ckp...
"cabutan bertuah kali ni...ermm macam mana ek nak cakap..."..
aku dok berdiri lagik kat situ
"mcm ni lahhh....kita ada 5 nombor ...cari bawah kerusi masing2.."

masa tu cepat2 lari gi tempat...asben kat depan gak..sib baik sempat dia amik kerusi tu hehee
ada nombor 2...so dpt ler hamper tu...ok la..

jadi mlm tu...dpt 3 ler yg bertuah...
DSC06489
mengumpul tupperware jer la...yg dlm paper beg merah tu..hadiah utk besday asben ...dpt set ECO Tupperware tu..aku ler belasah jawabnya..
puas hati la jugak..penat sakit badan berbaloi la jugak..hehhehe

2 comments:

Em's Family said...

selama ni tak pernah lagi dapat lucky draw yang ade family event.. office ddinner apatah lagi kan. heheh

onglaa malam tu.. rezeki.. tuah manusia siapalahh yang tau kan

sharkcreep said...

i follow u..follow me back k?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin