PREVIEW....... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, April 5, 2011

PREVIEW.......

DSC06288
Setahun sekali naik bas …dia suka sgt..asyik ckp “aiman pegi ngn kwn2 naik bas tau…mama pegi ngn bapak”

DSC06289
Bwk sekali kak chom dan hanem yg org kata adik aku heheeh

DSC06294
Kami sampai sebelum 9 pagi..terus bentang tikar makan utk sarapan…
Aku dah pasrah …tak jaga makan skrg ni…haha sbb…nak bg susut tempat lain..tempat lain lak yg susut..

DSC06297
Dlm hidangan di atas ni…ada 2 benda yg aku masak heheheh….agak2 apa :P ?

DSC06308
Pasukan tadika mimos sdg berkawad utk perarakan masuk


video
seperti biasa....cik aisya ni mmg tak sabar nak join!tunggu tahun depan yer

DSC06321
Menang!menang!menang!yeayyyyy …team aiman menang ketiga2 games…dpt hadiah satu jer hehehe
Mak dia yg bersemangat menjerit sorak

DSC06330
Aku yg bersemangat hahha!bolottt semua ..hadiah byk dari aiman :P
Janji menang…haha tak kisah ler hadiah apa pon….

Ni baru preview…akan bersambung lagik :)

3 comments:

Em's Family said...

mak menang banyak dari anak.. huhuhuh... semangat sungguh mama aiman ni ...

aisya pun dah besar kan.. anyway, cantik tudung :)

ana-kirana said...

mira,
hahaah mak depa mmg smgt...over!
kite suka main2 mcm ni...

tudung boleh dibeli di hajratudung.blogspot.com >>promote kwn punya

danita maternity said...

assalam,

jom join 'cute & sweet pregnant mummy' contest di web saya :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin