ADA APA DGN TIARA BEACH RESORT...JOM USHA! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, October 24, 2011

ADA APA DGN TIARA BEACH RESORT...JOM USHA!

weekend baru ni pegi tiara beach resort ..pegi upgrade kemudahan kat bilik..tambah apa yg patut dan tukar apa yg perlu ...pastu gigih round amik gambar tengahari rembang ..nak promote punya pasal..kite bagi gambar the latest !
tiara beach resort ada buat sedikit improvement kat waterpark  ...mereka cat baru dan tambah area utk kids main!air pon nampak jernih elok jer...pada saya ok la utk resort bertaraf 3 bintang ..
kepada yg belum pernah sampai sini..boleh la cuba ...riangkan anak2 anda tanpa merabak kan poket seluar anda hihihihihih  >>>> percutian hebat pada harga jimat la katakannnnnn :)

gambar2 ni diambil guna henpon sajer... tanpa sebarang editing..just letak watermark ja ..

seperti biasa..
ni view dari bilik saya ..kalau buka tingkap tu leh dengar bunyi waterfall
tiara1

view yg di zoom sedikit
22102011057

22102011063
sunbathing area

22102011064
waterfall with spiral slides...

22102011065
beach cafe

22102011066
inflatable play balloon..aiman dah berani main ni...

22102011068
kids paradise ...

22102011069

22102011070

22102011071

22102011072
fish spa ... (dgn wristband RM15 utk 30minit)

22102011073
foot massage .. (dgn wristband rm35 utk 40 minit)

22102011074
gian lah mereka ..mama tak bawak swimming suit..tak plan utk mandi manda pon lagik..nanti2 lah yer anak2 sekalian..


22102011075
main volleyball dlm air...

22102011076
yg ni yang baru tambah..pirate ship! ..

22102011077


22102011078

22102011079
lagi slides utk kanak2 ..

22102011080
"volleyball court" ..ada dua..

22102011081
utk aktiviti family day etc.


22102011083

22102011084
damainya rasa...time ni tak da orang mandi lagik


untuk bilik pulak...utk kesenangan tetamu kami telah menambah satu tilam single 3 inci dan 2 bantal tambahan ..
kami jugak menggantikan cerek yg lama dgn cerek baru utk menjamin kebersihan air yg dimasak..
22102011060
cerek baru :)


jadi...anda tahu apa nak buat selepas ini?
tempah sekarang 019-2616765 - ana
deposit rm50 sahaja utk pengesahan tempahan

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin