JAM MODEN DAN CANTIK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, October 28, 2011

JAM MODEN DAN CANTIK

hasil lawatan ke homedec 2011 ,klcc ..
tak da plan ..nak usha2 ja jamu mata...minggu ni part 2 ..home decor and furnishing..
lampu2 pon byk  nyaaa.sampai pening...cantik2 dan ringgit2 pon banyak hehehhee
mentang2 lampu baru pecah..mula la ..

nak ikutkan nafsu tadi nak sgt booking water features ..bwh 5k .. tapi takkan buat keputusan sorang2..satgi kena pelekung ngn asben..dah la dia tak berapa setuju nak wat benda alah tu ..tapi tak pa..kite amik alamat kedai ja dulu..sungai buluh maaaa..bisa diaturrrrrrr hehehehe tunggu anak besar2 sket yer

tengok2 frame tulisan khat...cantik sgt2....harga cecah ribu2 ...yg simple pon ratus2..tapi cantik lah..tengok jerrr jugak..nak beli enggak ada bajet

pegi sana tak mau balik tangan kosong nak gak beli walaupon rasa cam tak perlu sangat pon so kite amik barang yg bwh rm100 ja
byk jam2 yg moden dan cantik...tak sempat amik gambar..tak berani nak amik gak..segan takut kena tegur..
ni jer curik2 dari jauh zoom amik
28102011126
cuba teka saya punya yg mana ?

sapa2 tgh cari jam lain dari lain sket..boleh la terjah ..homedec sampai ujung minggu ni

3 comments:

Mak Su said...

wow! bergayanya jam jam tu!

tak tahu yang mana satu pilihan ana_kirana... :)

ummi umair said...

ana, ada nama kedai n website kedai ni

ana-kirana said...

ummi umair,
nama kedai tak igt..kena tgk kad balik..tp ada kedai dia kat jusco bukit tinggi klang..

maksu..hehe

kite nyer merah hitam..tp rasanya nak hadiahkan kat org kawen kot..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin