HANCUR BERKECAI ….. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, October 27, 2011

HANCUR BERKECAI …..

Pada malam deepavali….rancak derang main mercun….mmg kuat gilerrr lah..
26102011124
Malamnya tak perasan pecah sebab kami dok lepak bawah lagik time derang main ni..
ni kat balkoni master bedroom..…esok pagi2 bukak sliding door terkejut den!
“bannnngggggg …lampu pecah ni kena mercun”
“mana awk tau kena mercunnyaa “
“ni haaa mercun landing elok jer kat sini “
Huhhuuuu
Nasib baik lah…sliding tutup mlm tu..kalau tak ntah2 meluncur masuk dlm bilik kot
Nak bgtau jiran segan pulak…so tanggung sendiri jer laaa
Nampak gaya…kena beli lampu baru …eheheh ada alasan gak nak tukar lambu bilik tido…yg bilik tido bwk gi balkoni lah..
26102011125
Lampu ku yg pecah uhuk!!!tragedi deepavali

3 comments:

fiza said...

ana..nasib baik kene lampu...thn lepas...serpihan mercun tu siap tersasar atas bumbung kete kita,mujur tak apa2 klu tak...huhuhu

ana-kirana said...

fiza,
thn depan kena bgtau gak la..suh main jauh2 sket huhuh

fiza said...

tu...la serba salahkan...kata 1malaysia sabar jer la ana...huhuhu...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin