DIAM ITU LEBIH BAIK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, October 14, 2011

DIAM ITU LEBIH BAIK

Lama tak update..tak der benda sebenarnya nak cerita ….pastu dok menempek kat FB lak ..tiba2 rasa ada baiknya saya tak masuk FB ….sakit hati jer bila baca status2 yg mem provoke..status berunsurkan politik….pastu ada gak yg saya tak sependapat ngn status derang letak tu..nak tulis komen tapi dok igt ..nnt gaduh pulak … status perli2 …haihhh tak best langsung ..so lebih baik diam daripada jadi cerita panjang…dan lebih baik tak payah logon FB ..

Baru2 ni saya pegi event Big Bad Wolf kat serdang tu ..pergi hari jumaat lepas…ramaiiii orang…
Nak masuk pon kena Q …nak bayar apatah lagik….sejam lebih jugak Q utk bayar ..buku2 byk gila dan murah2..nak beli byk2 pon aku malas baca ….baca kat tenet boleh ja..nak pegang buku baca ngadap ni tak tau bila ada masa ..ni beli 3buah utk diri sendiri nak baca bila tak tau lah ….buku kat anak2 lah seronok..murah sgt rm6-rm12 jer rege …
07102011024
Q nak masuk ...panas rembang…masa nak balik hujan lebat
07102011026
Yg buku colourful tu baru baca bab 2 ,2 buku hitam baru paca pendahuluan ..buku putih tak baca lagik..
Kalau rajin saya share isi2 penting…kalau malas .. ……..

Promote sket ….TEMPAHAN UTK CUTI SEKOLAH TIARA BEACH RESORT SUDAH DIBUKA!TEMPAH SEKARANG UTK MENGELAKKAN KEKECEWAAN DI SAAT AKHIR

2 comments:

Anonymous said...

salam...
sy npk gambar ana ngan anak2 kt blog" oya sayang " terselit ha..ha..

ana-kirana said...

anon,
wslm..yer ker hehehe saya tak bwk anak gi sana mesti salah org ni :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin