Guess what? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, January 29, 2009

Guess what?

hadiah dari suamiku

teka apa?hiks gedik wat teka2 lak

esok2 la aku tayang hadiahnya ...

geram tau ngn asben aku..2 kali geram
1.seminggu selepas kelahiran aisya
dia tgh isi borang utk pendaftaran..pastu dah abih aku amik semak..
tang kotak tarikh kahwin dia tinggalkan kosong!

aku :...apsal ni tak isi ni
asben :bila tarikh? (uhuk dia lupa tarikh kawen!!!! gerammm)
aku : ish..lupaaaaaaa..carik sdiri!malas nk bgtau..

geram tau..nk ikutkan hati nk ja merajuk 14 hari..tp malas lah nk majuk2..letih!dulu awal2 kawen selalu gak majuk..ni anak dah 2 ..tak kuasa aku nk layan rajuk aku..sudahnya aku sdiri yg kena pujuk diri sdiri :( ..well ..asben aku tak reti pujuk dgn kata2 ayat jiwang bagai..abih power dia pujuk ..dia ajak kluar gi mana2 lah....


2.seminggu sebelum anniversary
asben call ..nk bgtau sampai lewat..katanya gi meeting kat kl..tp sblm mengakhiri call dia bgtau ada beli smthing utk anny nnt...uwaaaaa..udah tidak surprise la
masuk dlm rumah tu dok tayang hadiah tu la..tp tak nak kasi aku..gerammmmmm..!tp kali ni geram2 manja lah...geram seronok gitu :)
aku dok la tgk paper beg tu seminggu smpai la mlm td baru dpt!

T.h.a.n.k.s D.e.a.R

11 comments:

cendawanintim said...

hepi anniversary..

moga bahagia selamanya..

ala takper..lelaki kengkadang kena banyak pk..tu yang lupa!

buzzybug said...

biasalaa tu kan lelaki lupa tarikh.

Ibu Emir said...

biase tu laki lupe tarikh.. abnormal kalau derang terror ingat terror. emran, my first bday as a wife with him,. boleh dia lupe.. mase tu orang baru kawin laa katekan, merajuk habis!!

anyway Happy Anniversary

liza said...

Happy Anniversary...
Hubby akak pun macam tu.tarikh kawin dgn birthday akak pun ingat2 lupa.Yang dia ingat bulannya aje.Tu yang hadiah sampai kat tangan kekadang cepat atau lambat dari tarikh sebenar.Boleh dimaafkan sebab masih dalam bulan yang sama.

azreen said...

bestla dapat hadiah...ala lupe sikit2 je tuh...entah2 saje buat lupe tak...hehehehe

Are_Name said...

Hai... salam singgah.

Happy Anniversary. Kebanyakan lelaki memang begitu. Mudah terlupa kan?

Dy said...

Hepi aniberseri....semoga bahagia sepanjang hayat...dimurahkan rezeki..

Mujur my hubby pengingat orang nyer...

SUZIE APAI said...

hiks...klu esben sy plg koman pun dia akn ckp " abg byk ari nk kena igt..ahad senin selasa rabu kamis jumaat sabtu...ha tu dh 7 ari..." sabor sajork!

k.imah said...

happy aniversary ana...wuiihhh bestnye dapat hadiah...demand lebih2 skit cz dh bg new baby kat die..heheheh

kirana said...

cend,
tq2!..tu la..redha jer laaaaa

niza,
dah kawen leh lupa laaaa

ibu emir,
hiks..mentang2 dah kawen..boleh la lupa2 ek

k.liza,
sib baik la dia igt gak nk kasi hadiah :)

azreen,
bukan saja2..mmg dia pelupa

are_name,
mudah lupa selepas kawen uhuk!

Dy,
Thanks for the wishes,baguih la hubby jenis pengingat


suzie,
baguih punya lawakkkkkk ..

k.imah,
thanks..hihi nk demand2 pon kecian lak rasa..

kirana said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin