RAYA KETIGA PUNYA CERITA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, September 22, 2010

RAYA KETIGA PUNYA CERITA

cukop2..sampai raya ke 3 jer kot hehehe....bosan lak org baca..tak abih2 entri raya lagik..tapi raya kan sebulan..so pasni ada la lagi cete raya...
raya ke 3..menghabiskan masa sebelum nak balik pada malamnya...pegi la raya rumah mak pak sedara yg dekat2 rumah mak..
pastu kami lajak gi raya rumah kwn2 asben lak...

gigih nak merempit ..walau umah jaraknya kentut pon leh dengar

umah sebelah mak..umah chik apa tak igt nama

sesak 10km?huh
tahun ni aku tak merasa jem di jalanan..tak  syiok lak rasa..tak mencabar jiwa
putri aisya adriana..

bukan senang nk suruh dia tadah muka depan kamera ni

"aisya nari sket"

kacang ni aiman pulun srg dia jer..abih.
nak balik..tuan umah bungkus lagik bg kat dia..uuhuhuhu malu mak

rumah busu

aisya ngn adik ipar..tp aku stll panggey kak iti hehe
ko dok sopan2 sket aisyaaaa..sib baik belum baligh lagik :P

ok dah sopan sket


pada malamnya pulak...ada majlis open house+majlis merisik kat umah pak uteh..
selalu pak uteh mmg buat open house pon..tapi kali ni special sket..sbb ada org kenamaan datang
kami sampai 8 lebih..majlis tak start lagik...tak leh makan lagik sbb nak tunggu majlis merisik dulu..
tetamu kenamaan tu belum sampai..mcm tak elok lak makan dulu kan
abg ipar dan keluarga bergaya bersama motor edy (penerbit majalah chopperz)

aiman lak amik kesempatan
percayalah...dia dan adiknya duduk tak seminit diam...berpeluh ketiak kejar mereka



mcm pameran motor pulak..
keluarga mereka mmg minat motor

bila dah tak tahan sgt anak2 berlari sana sini...sejam dok tunggu sambil menjaga mereka berlari2..
kami suami isteri pon buat keputusan nak balik dulu...huhu tak sempat makan lah
dalam on the way nak keluar...rombongan datuk ali rustam pon tiba

aku dah berdiri tepi tu..dia lalu .."selamat hari raya datuk"

datuk ali dan anak perempuan nya..

isteri datuk ali

malam tu ..merisik tapi mcm bertunang jugak la..dah tetap2 kan belanja hantaran semua..
tapi nnt buat jugak majlis tunang..sbb mlm tu tak bawk hantaran2 ..


kami terus balik


anak dara kepenatan..masuk2 jer kete..terus pengsan..huh..tau pon penat lari

4 comments:

Iza Shariza said...

raya sakan mek ana ni..
slmt hari raya, maaf zahir batin.. x buat open hse ker..

Mak Su said...

selamat hari raya :)

heheehe, happynya aisha tu

:: iManja :: said...

sakan sungguh raya pn ana this year yer...sonok membaca

miszlullaby said...

ye betul!raye kn sebulann..slmt ari rayee=D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin