GAMBAR RAYA-STUDIO VERSION | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, September 20, 2010

GAMBAR RAYA-STUDIO VERSION

entri wajib setiap kali raya
gambar wajib setiap tahun
org tak der kamera best...terjah studio jer la
sbb lain gi amik studio..kat situ jer anak2 dok diam kejap
sbb lain lagik...sbb jarang amik gambar famili lengkap elok2
sbb lain lagik...utk tengok pembesaran anak setiap tahun
dan beberapa sebab lain tak tersenarai :P
2006-2009
selang seli melaka kedah melaka kedah



2010 ..anak2 ku dah besar
kali ni try kedai gambar lain..sbb kedai biasa amik tu penuh sangat
sini mahai sikit..patut la tak ramai sgt org

closed up


dan lagik

mmg amik background hijau...sbb gambar atas tu derang nk edit..yg 2 keping bwh ni tak edit

lom abih lagik entri raya :)

5 comments:

Najwa said...

tingin gak nak ambek gmbr ber3 dlm studio cam ni tp Encik Asben takmo pulak..penah ambek gmbr studio ramai2 dgn famili je

Diarihatiku1976 said...

so sweet.. bestnya.. lawo...lawo..

atie said...

Bestla na, kaktie pun cam teringin nak try lah,

Em's Family said...

waa dah besar dah putera dan puteri.. rambut aisya macam kene straighten gitu...

ana-kirana said...

najwa,
dia tak mo hang pi amik ngn umar hehehehe saiko sket

k.ina,
tp still nampak tak kena gak baju ngn tudung ni

k.tie,
sila2 kak tie...pagi2 raya selalu penuh kedai gambar...petang2 ok sket..tp muka pon dha lesu

mira,
tu la kan..tgk2 gambar..dah besar mereka ni..rrambut aisya straigth atas..bwh kerinting..depan bapak dia potong mcm tu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin